Το αστρονομικό ποσό που κερδίζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»

Το αστρονομικό ποσό που κερδίζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»

epa05693703 US singer Mariah Carey performs in Times Square during the New Year's Eve celebrations in New York, New York, USA, 31 December 2016.  EPA/ALBA VIGARAY

Από τα δικαιώματα του Spotify, η Mariah Carey έχει ήδη βγάλει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που το τραγούδι ανέβηκε στην πλατφόρμα και, φυσικά, το ποσό αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα.
Αν αυτή η εορταστική σεζόν κινηθεί όπως η περυσινή, η Μαράια Κάρεϊ αναμένεται να βγάλει περίπου 600.000 δολάρια από το Νοέμβριο του 2019 έως τα Χριστούγεννα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις που έκανε το Economist το 2016, τα έσοδα της διάσημης τραγουδίστριας από το «All I Want For Christmas Is You» έχουν ήδη ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια δολάρια. 
Μετά το «All I Want For Christmas Is You», το επόμενο πιο επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο Spotify είναι το «Last Christmas» των Wham! που έχει ήδη αποφέρει πάνω από 1,5 εκατ. δολάρια.
Ακολουθεί το «Santa Tell Me» της Ariana Grande με 1,1 εκατ. δολάρια, το «It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas» του Michael Bublé με 1 εκατ. δολάρια και το «Mistletoe» του Justin Bieber με περίπου 950.000 δολάρια. Τα χρήματα αυτά είναι τα κέρδη που έχουν αποφέρει τα τραγούδια από την ημέρα που ανέβηκαν στην μουσική πλατφόρμα.
 
Πηγή: fortunegreece.com

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας