5 «καθημερινά αντικείμενα» πολυτελείας

5 «καθημερινά αντικείμενα» πολυτελείας

closet-3615613_1280

Ξεχάστε τις τσάντες, τα ρολόγια και τα παπούτσια. Τα πάντα μπορούν να γίνουν προϊόντα πολυτελείας, αρκεί να διαθέτουν τον απαραίτητο σχεδιασμό, να είναι κατασκευασμένα από ακριβά υλικά και το πιο σημαντικό: Να έχουν πάνω τους μια γνωστή μάρκα.
Δείτε παρακάτω μερικά καθημερινά αντικείμενα που πωλούνται από μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες του κόσμου σε τιμές… πολυτελείας.
5. Κολάρο σκύλου

Εάν είστε φίλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Mercedes-Benz μπορείτε να το δείξετε αγοράζοντας αυτό το κολάρο για τον σκύλο σας. Θα σας κοστίσει μολις 100 ευρώ.
4. Ένας συνδετήρας

Η Prada πουλάει έναν συνδετήρα στην τιμη των 240$ (περίπου 215 ευρώ).Βέβαια αυτός ο συνδετήρας δεν είναι για χαρτιά αλλά για τα χρήματα.
3. Ένα μανταλάκι

Ο γνωστός οίκος Tiffany & Co έχει διάφορα «καθημερινά αντικείμενα» προς πώληση. Ένα από αυτά είναι το εν λόγω ασημένιο μανταλάκι, στην τιμή των 515 λιρών (περίπου 604 ευρώ).
2. Ένα μπρελόκ

Η Louis Vuitton πουλα το συγκεκριμένο μπρελόκ που μπορεί να χρησιμεύσει και ως «φυλαχτό για την τσάντα του σκι» στην τιμή των 920 δολαρίων ή 825 ευρώ. Η γούνα είναι απο βιζόν.
1. Μία ομπρέλα

Ακόμη και οι ομπρέλες μπορεί να είναι αντικείμενο πολυτελείας. Η Dolce & Gabbana πουλάει αυτήν την ομπρέλα με σημένια χειρολαβή στην τιμή των 1.395 δολαρίων (περίπου 1.251 ευρώ).
Πηγή : insider.gr
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας