Η Amazon απειλεί κολοσσούς όπως η FedEX και η UPS

Η Amazon απειλεί κολοσσούς όπως η FedEX και η UPS

shutterstock_1529193638

Ο στόλος των μέσων για τις παραδόσεις της Amazon αυξάνεται με εκθετικούς ρυθμούς και ο ανταγωνισμός, οι FedEx και UPS δηλαδή, υφίστανται ήδη τους κραδασμούς.
Εδώ και μια δεκαετία κρατά η επέκταση της Amazon στα logistics και πλέον είναι σε θέση να παραδίδει μόνη της το 50% των παραγγελιών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα στις ΗΠΑ.
Αυτό μας λέει η έκθεση της Morgan Stanley, πως ο ρυθμός της επέκτασής της υπήρξε εδώ το λιγότερο τρομακτικός. Από στρατιές τάνκερ και εμπορικών αεροπλάνων μέχρι και βανάκια για κάθε παράδοση, η Amazon απειλεί ευθέως κάθε άλλη εταιρία του κλάδου.
Ακόμα και κολοσσούς όπως οι FedEx και UPS. Τις οποίες αναμένεται μάλιστα να ξεπεράσει συντομότερα απ’ όσο θα ήθελαν. Η Amazon παραδίδει σήμερα στην Αμερική ετησίως 2,5 δισ. δέματα, εκεί που η FedEx έχει 3 δισ. δέματα στο ενεργητικό της και 4,7 δισ. η UPS.
Μόνο που η Amazon διπλασίασε τα νούμερά της μέσα σε έναν μόλις χρόνο! Ήταν όραμα του Τζεφ Μπέζος να ελέγχει ο κολοσσός του όλη την αλυσίδα, από την άφιξη του προϊόντος στις αποθήκες της Amazon μέχρι και την παράδοση στην πόρτα του πελάτη.
Και πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ στο να βγάλει εκτός όλους τους μεγάλους μεσάζοντες!
Πηγή: newsbeast

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας