Η Sony μόλις ανακοίνωσε το πρώτο της αυτοκίνητο!

Η Sony μόλις ανακοίνωσε το πρώτο της αυτοκίνητο!

Screen-Shot-2020-01-06-at-5.28.28-PM

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε εξίσου ξαφνιασμένοι με εσάς. Απ’ ότι φαίνεται όμως η Sony έβγαλε το πρώτο της αυτοκίνητο με όνομα Sony Vision-S.
Από τις λίγες πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, η εταιρεία συνεργάστηκε με άλλους κολοσσούς ώστε να κατασκευαστεί το μοντέλο αυτό, μεταξύ των οποίων οι  Bosch, Continental, Genetex, Magna και Nvidia.
Η κίνηση αυτή δεν ήταν αναμενόμενη αλλά ταιριάζει με το όραμα της εταιρείας, καθώς τα τελευταία χρόνια η Sony κατασκευάζει και προμηθεύει τεχνολογίες σε άλλες εταιρείες. Για παράδειγμα η κάμερα του iPhone Pro έχει σένσορα της Sony, αλλά κατασκευάζει και η ίδια smartphones με τους σένσορές της.
Επομένως ο Ιαπωνέζικος γίγαντας ίσως δεν θέλει να μπει στον κλάδο της αυτοκίνησης αυτού καθαυτού, αλλά ίσως το μοντέλο αυτό να είναι η “τρύπα” που έψαχνε για να προμηθεύει εξαρτήματα σε άλλες εταιρείες αυτοκινήτων.
Μένει μόνο να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
 
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει