Σπάει τα κοντέρ» η Tesla – Ξεπέρασε τα 500 δολάρια η μετοχή

Σπάει τα κοντέρ» η Tesla – Ξεπέρασε τα 500 δολάρια η μετοχή

solar_tesla

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει η Tesla και το νέο έτος, με τη μετοχή να σκαρφαλώνει σε νέα υψηλά τη Δευτέρα, σπάζοντας για πρώτη φορά το φράγμα των 500 δολαρίων.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδος, στη Wall Street η μετοχή της διαπραγματεύεται στα 503 δολάρια σημειώνοντας άνοδο 5,44%.
Στο μεταξύ τη Δευτέρα ο αναλυτής Colin Rusch αύξησε την τιμή-στόχο της μετοχής της Tesla στα 612 δολάρια από 385 που ήταν μέχρι πρότιnoς. Στο άκουσμα της είδησης οι επενδυτές έσπευσαν να στηρίξουν την μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η μετοχή της Tesla αποδεικνύεται ένα «πολύ δυνατό χαρτί», σημειώνοντας τη μεγαλύτερη άνοδο κατά την είσοδο της στη Wall Street ανάμεσα σε κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.  Η μετοχή της εταιρείας έχει καταγράψει «ράλι» 2.815,47% από τον Ιούνιο του 2010. Τι σημαίνει αυτό; Πώς αν κάποιος είχε επενδύσει 1.000 δολάρια εκείνη την περίοδο, πλέον θα βρίσκονταν με 28.154 δολάρια στην τσέπη! Με άλλα λόγια, επενδύοντας 1.000 δολάρια στην Tesla, όταν αυτή ξεκίνησε να διαπραγματεύεται  στο αμερικανικό χρηματιστήριο, τότε θα είχε κανείς 58 μετοχές της εταιρείας αξίας 17 δολαρίων.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας