3 Οσκαρικές ταινίες που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να δει!

3 Οσκαρικές ταινίες που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να δει!

sphe-SOCIAL_NETWORK_THE_2010-Full-Image_GalleryBackground-en-US-1484000131374._SX1080_

Μιας και πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, θα ήταν κρίμα να μην αναφέρουμε τις “οσκαρικές” ταινίες που ενέπνευσαν πολλούς ηγέτες και επιχειρηματίες.
Από ντοκιμαντέρ σε δράματα, οι ταινίες αυτές συνδυάζουν τις διασκεδαστικές ιστορίες με πολύτιμα μαθήματα!

  1. The Social Network (βασίζεται στην άνοδο του Facebook ως το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου και την ζωή του Mark Zuckerberg όταν το δημιουργούσε)
  2. The King’s Speech (το ιστορικό αυτό δράμα σχετίζεται με τον Βασιλιά Γεώργιο τον 6ο, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε με την ομιλία του και να ετοιμάσει έναν λόγο απευθυνόμενος σε όλο το αγγλικό έθνος)
  3. The Imitation Game (με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch υποδυόμενος τον Alan Turing, o οποίος βοήθησε να κατατροπωθούν οι Ναζί σπάζοντας του μυστικούς στρατιωτικούς κωδικούς τους)

Αν πιστεύετε πως θα έπρεπε και κάποια άλλη οσκαρική ταινία να βρίσκετε στη λίστα, μην ξεχάσετε να την αναφέρετε στα σχόλια!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.