Το πρώτο ελληνικό κανάλι στο Youtube για επιχειρηματικότητα και οικονομία είναι γεγονός!

Το πρώτο ελληνικό κανάλι στο Youtube για επιχειρηματικότητα και οικονομία είναι γεγονός!

bR-Yt

Το YouTube είναι πλέον τρόπος ζωής. Εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες καταναλώνουν καθημερινά περιεχόμενο και δεκάδες χιλιάδες ώρες υλικού ανεβαίνουν από δημιουργούς στην πλατφόρμα κάθε λεπτό που περνάει!
Τεράστια απήχηση έχουν στο εξωτερικό τα εκπαιδευτικά βίντεο, ειδικότερα όσα έχουν εξηγήσεις με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε να μπορούν να αποκτήσουν και πιο ευρύ κοινό. Είναι αδύνατον πλέον να μετρήσουμε πόσα κανάλια είναι πλήρως επαγγελματικά και λειτουργούν από ομάδες πολλών ατόμων με full-time εργασία.
Όπως και σε πολλές άλλες τάσεις, έτσι και στο YouTube, στην Ελλάδα αργούμε λίγο να.. μπούμε στο ψητό. Παρόλα αυτά έχουμε δει τα τελευταία 2 χρόνια να ξεπετάγονται κανάλια με εξαιρετική ποιότητα και περιεχόμενο τα οποία μέσα από την δουλειά τους φέρνουν πιο κοντά την επιστήμη στον κόσμο. Μάλιστα, κάποια από αυτά έχουν αποκτήσει τεράστια βάση κοινού για τα ελληνικά δεδομένα!
Με την σειρά μας και εμείς στο Business Review Greece, θέλοντας να πάρουμε την σκυτάλη από την εξαιρετική δουλειά που έχει αρχίσει να γίνεται με θεματολογία άλλων κλάδων, αποφασίσαμε πως είναι καιρός να υπάρχει ένα κανάλι επιχειρηματικής και οικονομικής θεματολογίας και να φέρουμε το ελληνικό κοινό πιο κοντά με θέματα που θα βρει ενδιαφέροντα και καινοτόμα, καθώς θα έχουν.. μεγάλη δόση της δικής μας πινελιάς, πέρα από το καθαρά εκπαιδευτικό περιεχόμενο.
Θέλουμε με τις γνώσεις μας και τον τρόπο που επικοινωνούμε τα τελευταία 2 χρόνια από τα social media να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω με το YouTube και να αναπτύξουμε και εκεί μια μεγάλη ελληνική κοινότητα!
Η γνώμη σας και τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο και το υλικό μας, για αυτό μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο η να μας στείλετε ένα μήνυμα για να μάθουμε την άποψή σας.
Κάντε μια εγγραφή στο κανάλι μας και για να μην χάνετε το εβδομαδιαίο podcast επιχειρηματικότητας Business Talks!


Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.