Μην περιμένεις τον επόμενο κορωνοϊό

Μην περιμένεις τον επόμενο κορωνοϊό

happy-1260x840

Ας είναι αυτές οι ημέρες η αφορμή για αρκετό κόσμο και κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας να αποκτήσουμε καλύτερη αντίληψη για κάποια πράγματα.
Ο κορωνοϊός δεν θα αποτελέσει απειλή για το 99% των ανθρώπων που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο. Αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν θα έπρεπε να πάρουμε ένα “μάθημα” από τις εξελίξεις και απλά να το αγνοήσουμε. Γιατί μπορεί να μην κινδυνεύεις τώρα, αλλά να είσαι σίγουρος πως θα υπάρξουν και άλλοι “κορωνοϊοί” στην ζωή σου.
Για πόσο καιρό θα συνεχίσεις να τους αγνοείς; Ίσως μέχρι την στιγμή που θα είσαι εσύ στις ευπαθείς ομάδες. Τότε που ο κίνδυνος να “ξεβολευτεί” όλη σου ή ζωή θα περνάει συνεχώς μπροστά από τα μάτια σου.
Όμως σου έχω νέα, δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τότε. Μπορείς από τώρα να καταλάβεις πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Μπορείς από τώρα να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα μικρά και τα απλά πράγματα της καθημερινότητας. Συνηδειτοποίησε αυτά και η ζωή θα γίνει “μαγικά” πιο όμορφη.
Μια βόλτα στην παραλία, έναν καφέ με καλή παρέα, μια συζήτηση με τα αγαπημένα σου άτομα.
Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο! Δεν υπάρχει τίποτα που η ζωή σου χρωστάει και είναι υποχρεωμένη να στο καλύψει. Είσαι τυχερός μόνο και μόνο που έχεις μια.
Είμαι ευγνώμων για τον κορωνοϊό και για τον κάθε κορωνοϊό που μου θυμίζει συνεχώς πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε στην καλύτερη εποχή στην ιστορία για να ζει άνθρωπος!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.