Το eBay στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Το eBay στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται από τον κορονοϊό.

ebay

Το eBay ανακοίνωσε την αναστολή πληρωμής της αμοιβής της και την προστασία της αξιολόγησης των εταιρειών που πωλούν μέσα από την πλατφόρμα και έχουν πληγεί από την πανδημία COVID-19, θωρακίζοντας με τον τρόπο αυτό τις εταιρείες από ενδεχόμενη υποβάθμισή τους στην πλατφόρμα.
Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης που προκλήθηκε από την διασπορά του COVID-19, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται άμεσα υποστήριξη από την eBay ώστε να συνεχίσουν τη δραστηριότητα τους. Στο πλαίσιο αυτό, οι συνδρομητές της πλατφόρμας eBay από εδώ και στο εξής έχουν τη δυνατότητα 30 ημερών πίστωσης για την καταβολή της αμοιβής τους. Σχετικές πληροφορίες καθώς και ο οδηγός υποστήριξης για τη συγκεκριμένη παροχή είναι άμεσα διαθέσιμα στην επίσημη σελίδα, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν σχετικό email στην eBay.
Στοχεύοντας στην περαιτέρω στήριξη των εταιρειών/πωλητών, το eBay θα προστατεύσει τη θέση που κατέχουν από τις αξιολογήσεις που λαμβάνουν από τους αγοραστές, από ενδεχόμενες υποβαθμίσεις σε περιπτώσεις καθυστερημένων παραδόσεων και ακύρωσης παραγγελιών από τις 20 Μαρτίου έως τις 20 Ιουνίου. Αυτή η πρωτοβουλία θα βοηθήσει τους πωλητές να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες τους, καθώς ο δείκτης αξιολόγησης και απόδοσης έχει άμεσο αντίκτυπο στις πωλήσεις. Στη συνέχεια, σε περίπτωση που ενισχυθεί η απόδοση μίας εταιρείας/πωλητή εντός του παραπάνω διαστήματος, ο πωλητής θα λάβει την αντίστοιχη αναβάθμιση, όπως είναι αναμενόμενο.
Η eBay θα δώσει, επίσης, τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στη συνδρομή για το eBay Store. Για να λάβει τη συνδρομή, ο ιδιοκτήτης πρέπει να περάσει από τη διαδικασία επιλογής μέσα από το πρόγραμμα Business Development της eBay. Η αίτηση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής και τη λήψη της συνδρομής, υποβάλλεται εδώ.
 
Πηγή : naftemporiki.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας