Ο Μπιλ Γκέιτς τρελαίνει όσο κανείς τους συνωμοσιολόγους

Ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους, ανθρώπους στον πλανήτη, χρηματοδοτεί μια σειρά από ερευνητικά, ιατρικά προγράμματα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων.

Την εποχή του κορονοϊού, έχει γίνει στόχος των συνωμοσιολόγων και των περιθωριακών ομάδων κατά του εμβολιασμού.

Ο Γκέιτς, ο οποίος από καιρό είχε προβλέψει ότι οι ΗΠΑ δεν θα ήταν προετοιμασμένες για μια καταστροφική πανδημία, ήταν εξαιρετικά ενεργός από τότε που εμφανίστηκε ο κορονοϊός.

Έχει δωρίσει 250 εκατομμύρια δολάρια για την κρίση, υιοθέτησε τη σημασία της ανάπτυξης ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου και υποστήριξε τη δημιουργία μιας κυβερνητικής χρηματοδοτούμενης υποδομής.

Οι οπαδοί της παραπληροφόρησης, όμως υποστηρίζουν μια διαφορετική εκδοχή διανθισμένοι με ψεκασμένα fake news.

Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας φαίνεται να δημιουργούν αμφιβολίες για ένα ενδεχόμενο εμβόλιο. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι οι ενεργές ομάδες κατά των εμβολίων διαδίδουν με μεγάλη επιμονή ψευδείς θεραπείες κορονοϊού.

Σύμφωνα με το fastcompany ο Fannin (ένας αμφιλεγόμενος ιεροκήρυκας από τη Φλόριντα) ισχυρίζεται ότι ο Γκέιτς θέλει να χρησιμοποιήσει τον εμβολιασμό για να «εγκαταλείψει» τον κόσμο, έναν μύθο που υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.

Υπάρχουν ακόμη περισσότερες συνωμοσίες γύρω από τον Γκέιτς, συμπεριλαμβανομένης μιας που υποδηλώνει ότι ξεκίνησε τον κορονοϊό ή ότι ήξερε ότι ερχόταν.

Ο Γκέιτς υπήρξε εδώ και καιρό αντικείμενο θεωριών συνωμοσίας – όπως αυτή από το 1996 που λέει ότι η Microsoft είναι η εφεύρεση των Illuminati. Οι συντηρητικοί θεωρητικοί συνωμοσίας, όπως ο Alex Jone, υποδηλώνουν ότι ο Γκέιτς χρησιμοποιεί εμβόλια για «αποστείρωση» και «αποπληθωρισμό» του κόσμου για τουλάχιστον μια δεκαετία.

 

Πηγή: fortunegreece.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο Youtube !