Ποια είναι η εξέλιξη των 5G Δίκτυων

Ποια είναι η εξέλιξη των 5G Δίκτυων

shutterstock_1289608240

Πότε το περιμένουμε στην Ευρώπη
Παρά το γεγονός ότι η συνωμοσιολογική ρητορεία έχει συνδέσει τον νέο κορονοϊό με το δίκτυο 5G, είναι τελικά η πανδημία αυτή που επηρεάζει το λανσάρισμά του.
Πάροχοι κινητής, προμηθευτές εξοπλισμού και αναλυτές της αγοράς προειδοποιούν τώρα πως το 5G θα καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.
Οι προειδοποιήσεις ήρθαν μάλιστα ως απάντηση στη δημοσιοποίηση των κερδών τριμήνου, που δείχνουν τον αντίκτυπο του κορονοϊού στο επιχειρείν.
Κι ενώ το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μόνο όταν γίνουν γνωστά τα οικονομικά στοιχεία του Ιουνίου, η ευρωπαϊκή πορεία του 5G μοιάζει σε χειρότερη κατάσταση από την αμερικανική. Την ίδια ώρα που οι Κινέζοι είναι οι μόνοι εντός χρονοδιαγράμματος.
Η Huawei ήταν η πρώτη που προειδοποίησε από τον Μάρτιο ακόμα πως το 5G «θα καθυστερήσει σίγουρα» στην Ευρώπη. Με την υποσημείωση πως η καθυστέρηση δεν θα είναι εξίσου σημαντική για την Αγγλία.
Η δημοπράτηση των 5G αδειών έχουν σημειώσει καθυστέρηση σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Αυστρία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Τσεχία.
Την ίδια ώρα, Ericsson και Nokia, δυο από τους μεγαλύτερους παρόχους 5G δικτύων παγκοσμίως, μίλησαν επίσης για καθυστέρηση, όσο οι ευρωπαϊκές χώρες βγαίνουν δειλά δειλά από την καραντίνα και είναι επικεντρωμένες στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.
Κάτι αντίστοιχο είπε και η Samsung, αποδίδοντάς το ξανά στον κορονοϊό.
 
Πηγή : newsbeast.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency. Διαθέτει γνώσεις html και css παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες. Επίσης, έχει εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού όπως είναι η javascript, η python και η java. Ακόμη, έχει εμπειρία και στο video editing. Του αρέσει να δουλεύει ομαδικά, να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που έρχεται αντιμέτωπος καθώς και να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο. Τέλος, είναι λάτρης της κλασικής μουσικής καθώς είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας.