Ο Jeff Bezos μπορεί να γίνει σύντομα ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου

Ο Jeff Bezos μπορεί να γίνει σύντομα ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου

Screenshot

Μπορεί ο Κορονοϊός να έχει βυθίσει την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση, έχει όμως κάνει τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου ακόμα πλουσιότερο!
Μάλιστα σύμφωνα με την Comparisun ο Jeff Bezos μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου μέχρι το 2026, καθώς η εν λόγω εταιρεία χρησιμοποίησε δεδομένα για να υπολογίσει την ετήσια αύξηση πλούτου των πλουσιότερων ανθρώπων. Η μελέτη προέβλεψε επίσης πως ο Mark Zuckerberg θα γίνει ο νεότερος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου 10 χρόνια αργότερα, το 2036, σε ηλικία 51 ετών.

Η Amazon και ειδικά ο Bezos τα πάνε εξαιρετικά καλά αυτή τη περίοδο, καθώς η ζήτηση για online shopping είναι υψηλότερη από ποτέ. Ως εκ τούτου η τιμή ανά μετοχή της εταιρείας αυξήθηκε, όμως ο Bezos κατάφερε να πουλήσει μετοχές του αξίας $3.4 δισ. την κατάλληλη στιγμή, πριν η τιμή πέσει τον Μάρτιο λόγω του COVID-19.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.