3 sites για να μάθετε οποιαδήποτε δεξιότητα online

3 sites για να μάθετε οποιαδήποτε δεξιότητα online

3 sites gia na matheis opoiodipote skill business review greece ependise ston eauto sou

Είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι περνάνε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους online. Πόσο από αυτόν τον χρόνο όμως αξιοποιούν προς όφελός τους;
Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζω 3 ιστοσελίδες όπου μπορεί κάποιος να μάθει οποιαδήποτε δεξιότητα επιθυμεί online, αφιερώνοντας μόνο λίγη ώρα καθημερινά και μαθαίνοντας με τον δικό του ρυθμό και πρόγραμμα. 

  1. Udemy (χιλιάδες online courses για κάθε προτίμηση)
  2. Code Academy (γλώσσες προγραμματισμού, data sciense, web development)
  3. Duolingo (δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών)

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους που μπορείτε να επενδύσετε στον εαυτό σας εκτός από τα online μαθήματα, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι μας στο YouTube:

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.