Ο Elon Musk μοιράζεται την προσωπική ρουτίνα ευεξίας του

Ο Elon Musk μοιράζεται την προσωπική ρουτίνα ευεξίας του

Elon Musk, co-founder and chief executive officer of Tesla Inc., speaks during a Boring Co. event in Los Angeles, California, on May 17, 2018.  Bloomberg via Getty Images

Ενώ ορισμένες από τις επιδιώξεις του Elon Musk στον τομέα της υγείας και της τεχνολογίας του εγκεφάλου μπορεί να φαίνονται σουρεαλιστικές, οι προσωπικές του συνήθειες υγείας και φυσικής κατάστασης είναι αρκετά ρεαλιστικές.
«Όσο μεγαλώνω, τόσο πιο δύσκολο είναι να μείνω σε καλή φόρμα, αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast “The Joe Rogan Experience”. Στη συνέντευξη, ο 48χρονος δισεκατομμυριούχος πρόσθεσε ότι του αρέσει να τρώει «νόστιμο φαγητό» και θα επιθυμούσε να μην χρειάζεται να κάνει σωματική άσκηση.
Σηκώνει βάρη, αλλά δεν προτιμάει το τρέξιμο
«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν θα έκανα καθόλου γυμναστική αν μπορούσα», είπε ο Musk. Ενώ έχει προσωπικό γυμναστή, παραδέχτηκε ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που δούλεψαν μαζί ενώ είπε ότι «σηκώνει μερικά βάρη» μόνος του ενώ επίσης είπε ότι δεν «αγαπάει το τρέξιμο».
Είναι αναμενόμενο ένας εργασιομανής άνθρωπος όπως ο Musk να έχει μάθει να συνδυάζει μαζί πολλές δραστηριότητες και να μπορεί να διατηρεί πάντα το ενδιαφέρον του. Αυτό ισχύει και όταν τρέχει στο διάδρομο, καθώς του αρέσει να παρακολουθεί παράλληλα τηλεόραση. Όπως είπε και ο ίδιος «Μπορεί να δω ένα συναρπαστικό σόου που με τραβάει».
Όσον αφορά τα άλλα ενεργά ενδιαφέροντα του ασχολείται περιστασιακά με το Taekwondo, το καράτε, το τζούντο και το βραζιλιάνο jiu-jitsu. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι έστειλε τα παιδιά του στο jiu-jitsu από την ηλικία των 6. Εξάλλου εκτός από το νέο μωρό, ο Musk έχει πέντε γιους με την πρώτη του σύζυγο, Justine Musk.
Προτιμάει το νόστιμο φαγητό σε σχέση με το υγιεινό φαγητό
«Το φαγητό είναι υπέροχο, θα προτιμούσα να φάω νόστιμο φαγητό και να ζήσω μια μικρότερη ζωή», είπε ο Musk στο podcast.  Αυτή η άποψη έχει ενδιαφέρον αν σκεφτούμε πως η μητέρα του, Maye Musk, η οποία είχε μακρά καριέρα ως  διαιτολόγος.
Ο Musk, ωστόσο, εξακολουθεί να λαμβάνει σοβαρά υπόψη την αύξηση βάρους και τις επιπτώσεις του σε άλλους παράγοντες, όπως η δύναμη του ανοσοποιητικού συστήματος. «Το υπερβολικό βάρος είναι σοβαρή υπόθεση», είπε.
Δεν τρώει φαγητό πριν από τον ύπνο
ο Musk μοιράστηκε «μια χρήσιμη συμβουλή» σχετικά με την ποιότητα του ύπνου. «Το φαγητό πριν πάτε για ύπνο είναι μια πραγματικά κακή ιδέα και επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο σας», είπε στο podcast. Είπε επίσης ότι αποφεύγει το αλκοόλ και τα τρόφιμα τουλάχιστον δύο έως τρεις ώρες πριν από το κρεβάτι. «Η ποιότητα του ύπνου σας θα βελτιωθεί και η γενική υγεία σας θα βελτιωθεί πολύ. Είναι μεγάλη υπόθεση».
 
Πηγή: Cnbc Make It

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.

Ίσως σας ενδιαφέρει