Έρχεται το μεγαλύτερο Public στην Ελλάδα

Έρχεται το μεγαλύτερο Public στην Ελλάδα

public_syggroy_2

Στο άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων που γειτνιάζουν με καταστήματα MediaMarkt, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προχωρά η Public. Mε την επένδυση αυτή η οποία φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, η εταιρεία θέλει να επισφραγίσει την κοινή πορεία των δύο σημάτων και την συνεπή προσέγγιση που ακολουθεί μετά την εξαγορά της Media Markt.
Η προσθήκη των δύο καταστημάτων θα ενισχύσει την γεωγραφική διασπορά του δικτύου της εταιρείας Public-MediaMarkt, που αριθμεί πλέον 69 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ θα δημιουργήσει και η δημιουργία του μεγαλύτερου καταστήματος του δικτύου Public στην Ελλάδα, με συνολικό εμβαδόν 2.550 τ.μ., στη Λεωφόρο Συγγρού. Το νέο κατάστημα της θα προσφέρει δωρεάν parking 400 θέσεων θα διαθέτει μεγάλο αναγνωστήριο, παιδότοπο, αλλά και χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων.
Το δεύτερο κατάστημα, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 341) έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του με επιτυχία δίπλα από το κατάστημα της MediaMarkt, ενισχύοντας την εμπορική κίνηση στην περιοχή αλλά και το προσφερόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για εκείνους που αναζητούν ποικιλία σε συνδυασμό με τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία. Με συνολικό εμβαδό 1.150 τ.μ., το κατάστημα προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων και εμπειριών, από τον χώρο του βιβλίου, του gaming και της τεχνολογίας.
H εταιρεία χαρακτηρίζει ως κίνηση-ορόσημο για την αναπτυξιακή πορεία της Public-Media, το άνοιγμα δύο νέων flagship καταστημάτων Public σε κτηριακές εγκαταστάσεις που ήδη φιλοξενούν καταστήματα MediaMarkt στην Αθήνα και στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Πηγή: Insider.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας