Εβδομάδα ρεκορ για την Twitter – 1 εκατ. downloads σε μια ημέρα

Εβδομάδα ρεκορ για την Twitter – 1 εκατ. downloads σε μια ημέρα

tw

Λόγω του αναβρασμού που κυριεύει τις ΗΠΑ σχετικά με τον θάνατο του George Floyd, το Twitter είχε μια εβδομάδα ρεκορ σχετικά με τον αρθμό κατεβασμάτων της εφαρμογής του.
Σύμφωνα με το Techcrunch, ένας μεγάλος αριθμός διαδηλωτών χρησιμοποίησε το Twitter για να κοινοποιήσει με τον κόσμο βίντεο και εικόνες από τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα. Ενώ όσοι δεν έλαβαν μέρος στις διαδηλώσεις κατέβασαν την εφαρμογή για να παρακολουθήσουν τη ροή των γεγονότων.
Την Δευτέρα λοιπόν (1η Ιουνίου), ένα εκατομμύριο άτομα κατέβασαν την εφαρμογή και άλλα τόσα την Τρίτη.  Τα στοιχεία αυτά είναι από την εταιρεία SensorTower.
Από την άλλη μεριά, η εταιρεία Apptopia υποστηρίζει πως 677 χιλιάδες άτομα κατέβασαν το Twitter, με τα 140 χιλιάδες από αυτά να προέρχονται από τις ΗΠΑ.

 
Το πραγματικό νούμερο κυμαίνεται κάπου στην μέση. Η SensorTower συνηθίζει να υπολογίζει υψηλότερα νούμερα από την Apptopia, όμως και οι δύο καταγράφουν παρόμοιες κινήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, υπέδειξαν ρεκόρ κατεβασμάτων του Twitter την εβδομάδα αυτή.
 
 
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.