Airbnb CEO: Μας πήρε 12 χρόνια για να χτίσουμε και χάσαμε σχεδόν τα πάντα σε 6 εβδομάδες

Airbnb CEO: Μας πήρε 12 χρόνια για να χτίσουμε και χάσαμε σχεδόν τα πάντα σε 6 εβδομάδες

brian-chesky-airbnb

Μπορείτε να περάσετε δεκαετίες δημιουργώντας ένα όνειρο και ο κόσμος μπορεί να το καταστρέψει με κάτι τόσο τυχαίο όσο μια πανδημία από έναν άγνωστο ιό. Αυτό ακριβώς συνέβη στον Brian Chesky, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Airbnb , με την εμφάνιση του COVID-19 φέτος.
“Μας πήρε 12 χρόνια για να κατασκευάσουμε την Airbnb και χάσαμε σχεδόν τα πάντα σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες”, δήλωσε ο Chesky σε συνέντευξή του στο CNBC, υποδεικνύοντας ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να γίνει δημόσια φέτος, και τώρα αυτό είναι στον αέρα.
Ο Chesky σημείωσε επίσης ότι η Airbnb αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον λόγω των φόβων για νέα ξεσπάσματα που ήδη βιώνονται σε όλο τον κόσμο, προσθέτοντας: “Ο τουρισμός όπως τον ξέραμε έχει τελειώσει. Δεν θέλω να πω ότι το ταξίδι τελείωσε, αλλά ότι το μοντέλο που γνωρίζαμε πέθανε και δεν θα επιστρέψει. Θα πάρουμε τα αυτοκίνητά μας, θα οδηγήσουμε μερικά χιλιόμετρα σε μια μικρή κοινότητα και θα μείνουμε σε ένα σπίτι.”
Ο Διευθύνων Σύμβουλος σημείωσε ότι τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Airbnb ανακάμπτει ήδη, αν και δεν θέλει να έχει “ψευδείς ελπίδες.
Πηγή: Entrepreneur

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.