5 ρητά του Αριστοτέλη Ωνάση που αξίζει να διαβάσεις

5 ρητά του Αριστοτέλη Ωνάση που αξίζει να διαβάσεις

5 ΡΗΤΑ

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους διασημότερους επιχειρηματίες του εικοστού αιώνα. Αυτοδημιούργητος και φιλόδοξος, απασχολούσε συνέχεια τα media της εποχής, είτε λόγο των επιχειρηματικών του κινήσεων είτε λόγο της έντονης ερωτικής του ζωής με celebrities της εποχής, όπως η Μαρία Κάλλας και η Τζάκι Κένεντι.
Πολλά από τα ρητά που είχε πει ο Ωνάσης στην πορεία του έχουν μείνει και θα μείνουν για πάντα στο μυαλό πολλών ανθρώπων. Σας παρουσιάζουμε 5 από τα πιο γνωστά ρητά του Αριστοτέλη Ωνάση που αξίζει να διαβάσεις
1) Στη δουλειά σου να είσαι σοβαρός και στη ζωή σου τρελός.
2) Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία.
3) Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, μια μάχη, μια ερωτική σχέση αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης.
4) Το μυστικό στις μπίζνες είναι να ξέρεις κάτι που κανένας άλλος δεν ξέρει.
5) Μετά από κάποιο σημείο, τα λεφτά δεν έχουν πια σημασία. Παύουν να είναι ο σκοπός. Το παιχνίδι είναι αυτό που μετράει.
Διαβάστε επίσης: Πώς ο Ωνάσης έβγαλε 50 εκατομμύρια σε μία μέρα;

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.