Οι 17 μεγάλες εταιρείες που οι εργαζόμενοι τους μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως μακροπρόθεσμα

Οι 17 μεγάλες εταιρείες που οι εργαζόμενοι τους μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως μακροπρόθεσμα

Overhead image of a female novelist, blogger, freelancer or a photographer, typing on the laptop keyboard in her living room in the beautiful bright apartment in Paris city center, in Montmartre district. She has a nice wooden retro table and a matching, vintage wooden floor. Retro processed with vibrant colors. Fashionable blogger, freelancer, work from home concepts in a laid back, cozy atmosphere in Paris, France.

Μετά την πανδημία της Covid-19, περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται εξ αποστάσεως, ενώ τα 2/3 των εταιρειών ενδέχεται να καταστήσουν τις τρέχουσες πολιτικές τους για εργασία από το σπίτι ακόμα και μόνιμες. Ακολουθεί μια λίστα με εταιρείες που έχουν ήδη ανακοινώσει την απομακρυσμένη εργασία ως μακροπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική:

 1. REI
 2. Uber
 3. Microsoft
 4. Zillow
 5. Google
 6. Reuters
 7. Twitter
 8. Square
 9. Facebook
 10. Salesforce
 11. Amazon
 12. Spotify
 13. Hitachi
 14. Coinbase
 15. Mastercard
 16. Nielsen
 17. Nationwide Insurance

 
Πηγή: Entrepreneuer

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.