5 κανόνες επιτυχίας από τον Drake

5 κανόνες επιτυχίας από τον Drake

5 kanones epitixies apo ton Drake

Ο Drake είναι ένας από τους καλλιτέχνες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως αυτή την στιγμή, φτάνοντας συνεχώς στα top charts πολλών χωρών και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτή την στιγμή καθαρή περιουσία του υπολογίζεται κοντά στα 170 εκ. δολάρια και ο ίδιος ξεκίνησε από το μηδέν στην μουσική βιομηχανία όταν ήταν μόλις 15 χρονών.
Σας παρουσιάζουμε 5 κανόνες του Καναδού ράπερ για την επιτυχία και την ζωή, τα οποία αντλήσαμε είτε από συνεντεύξεις του είτε από δηλώσεις που έχει κάνει στην μακράν επιτυχημένη πορεία του:
1. Να είσαι αληθινός
Ο Drake δεν κρύβει το γεγονός πως δεν είναι από τους “δρόμους”, αλλά μας υπενθυμίζει συνεχώς πως η μουσική του είναι εξίσου “του δρόμου” όσο και άλλων ράπερς.
2. Αγνόησε τους haters
Κάποιοι διάσημοι έχουν πολλούς haters αλλά και πολλούς “πιστούς fans” και ο Drake ανήκει σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία. Πολλές φορές το κοινό αλλά και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες τον έχουν κατακρίνει πως η μουσική του είναι πολύ “μαλακή” για ραπ (ερωτικοί στίχοι, δεν χρησιμοποιεί συχνά κακό λεξιλόγιο κτλπ)
3. Η συνέπεια είναι το κλειδί
Σχεδόν σε κάθε album του, καταφέρνει να έχει μια παγκόσμια επιτυχία και ακόμα περισσότερες “εγχώριες”. Ακόμα και όταν συμμετέχει σε κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να γίνει το κομμάτι άλλο ένα μεγάλο hit. Οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε στη ζωή, δώστε το 100% σας στην προσπάθεια, ακόμα και αν δεν πετύχει (υπάρχουν και τραγούδια που δεν έχουν γίνει γνωστά, που μπορεί και να μην θυμάται κανείς, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί το επόμενο να γίνει μεγάλο hit).
4. Μάθε από τα λάθη σου
“Δεν θέλω ποτέ να είμαι πάντα σωστός, τότε δεν μπορώ να εξελιχθώ, δεν μπορώ να μάθω. Χρειάζομαι λάθη, το ξέρεις; Και ευτυχώς, τα λάθη μου δεν είναι ποτέ αρκετά κρίσιμα, είναι πάντα υπέροχες μαθησιακές εμπειρίες. ”
5. Επαγγελματική ηθική
“Αν δώσω στον εαυτό μου ρεπό για σήμερα, μέσα μου θα ξέρω πως κάπου αλλού θα υπάρχει ένας άλλος καλλιτέχνης που θα ηχογραφεί την επόμενή του επιτυχία. Άρα θα πρέπει να μείνω περισσότερη ώρα στο studio, να κάνω το κάτι παραπάνω αντί να βγω έξω και να πάω σε ένα μαγαζί. Θα πρέπει απλά να δουλέψω γιατί ξέρω πως υπάρχει κάποιος άλλος εκεί έξω που θα το κάνει αν αποφασίσω να βγω έξω να “παίξω”.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.