Τι νέο αναμένεται να φέρει τo διαδικτυακό event της Apple στις 15 Σεπτεμβρίου

Τι νέο αναμένεται να φέρει τo διαδικτυακό event της Apple στις 15 Σεπτεμβρίου

(FILES) In this file photo a reporter walks by an Apple logo during a media event in San Francisco, California on September 9, 2015.  - Apple on August 19, 2020 became the first US company to reach $2 trillion in market value in the latest demonstration of how tech giants have benefited amid the upheaval of the coronavirus. The iPhone maker attained the distinction in mid-morning trading and was up 1.3 percent at $468.34 near 1500 GMT. In March 2018, Apple became the first giant to hit $1 trillion in market value. (Photo by Josh Edelson / AFP)

Η Apple Inc. δήλωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή εκδήλωση στις 15 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο μοντέλο του Apple Watch. Η εκδήλωση, όπως μεταδίδει το Bloomberg, θα μεταδοθεί από τον ιστότοπο της εταιρείας και θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. ώρα Αμερικής (Ειρηνικού).

Ο γίγαντας της τεχνολογίας διοργανώνει συνήθως ένα κλασικό show που εστιάζει στο hardware κάθε φθινόπωρο από την έδρα του στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια ή σε άλλη τοποθεσία στη Σίλικον Βάλεϊ. Αυτή η εκδήλωση όμως θα είναι μόνο διαδικτυακή λόγω της πανδημίας του Covid-19. Προηγήθηκε το συνέδριο προγραμματιστών της Apple τον Ιούνιο, το οποίο λειτούργησε καλά ως εικονική εκδήλωση.

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης στον ιστότοπο της Apple δεν έχει τις τυπικές ατάκες που υποδηλώνουν τι πρόκειται να ανακοινωθεί. Ωστόσο, η πρόσκληση προς τα μέσα ενημέρωσης περιέχει τη φράση «ο χρόνος φεύγει», υποδεικνύοντας ότι η ανακοίνωση σχετίζεται με το Apple Watch και όχι με τα iPhone. Τα νέα iPhone δεν θα κυκλοφορήσουν πριν τον Οκτώβριο, ανέφερε το Bloomberg News.
Η εταιρεία ετοιμάζει νέα Apple Watch – για όλα τα πορτοφόλια, με ακριβά όσο και φτηνότερα μοντέλα – καθώς και ένα επανασχεδιασμένο iPad Air με οθόνη edge-to-edge. Εργάζεται επίσης πάνω σε ένα μικρότερο HomePod και στο πρώτο ζευγάρι ακουστικών over-ear που θα ανήκουν στο brand της Apple και αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Τα νέα iPhone, που θα παρουσιαστούν αργότερα, θα έχουν επανασχεδιασμένες θήκες, αναβαθμισμένες κάμερες και δυνατότητες 5G. Η Apple σχεδιάζει επίσης να ανακοινώσει τον πρώτο Mac που θα «τρέχει» με τους δικούς του επεξεργαστές, αντικαθιστώντας εκείνους της Intel Corp., πριν από το τέλος του έτους. Οι επόμενες ενημερώσεις για το λογισμικό των iPhone και των iPad πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα, με τις ενημερώσεις λογισμικού των Apple Watch, Apple TV και Mac να αναμένονται αργότερα το φθινόπωρο.

Οι μετοχές της εταιρείας ανέβηκαν φέτος λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για iPhone, iPad και άλλων συσκευών υψηλής τεχνολογίας που απαιτούνται για εργασία και μελέτη από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Η Apple αντιμετωπίζει επίσης αυξημένο αντιμονοπωλιακό έλεγχο και παράπονα από προγραμματιστές του App Store, συμπεριλαμβανομένης της Epic Games.
 
Πηγή: fortunegreece.com

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει