MindFlow – Develop your business self: Το 15ήμερο ψηφιακό event για soft skills του ThinkBiz

MindFlow – Develop your business self: Το 15ήμερο ψηφιακό event για soft skills του ThinkBiz

thinkbiz_mind_flow

Θέλεις να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες (soft skills) και να αποκτήσεις τα εφόδια που θεωρούνται απαραίτητα για την επαγγελματική επιτυχία?
Αν ναι, τότε το MindFlow έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πλήρως ανανεωμένο και έτοιμο να σε βοηθήσει να μάθεις πως μπορείς να ξεχωρίσεις στα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα!
To MindFlow 2020, λοιπόν, είναι ένα 15ήμερο ψηφιακό event και έρχεται από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου έχοντας ως στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη των κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων (soft skills), προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αλληλεπίδρασης με το κοινό μέσω 3 mini Live Event με ομιλίες που θα μεταδίδονται από το Deree – The American College of Greece απευθείας στο YouTube. Παράλληλα όμως με αυτά, μέσα στις 15 μέρες θα πραγματοποιούνται εξειδικευμένα workshops και πολλά happenings σε πραγματικό χρόνο.
Η φετινή δράση χωρίζεται σε 2 θεματικές εβδομάδες. Η πρώτη με όνομα “Create your Μindset”, συμβάλλει στην προετοιμασία της προσωπικότητας για τα πρώτα εργασιακά βήματα μέσω των ομιλιών Communication & Body Language, Innovative Thinking, Project Management, Personal Branding και των 2 εντυπωσιακών CV & LinkedIn Building Workshops.
Ενώ η δεύτερη έχει θεματική “Expand your Business Flow” και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που ξεχωρίζουν τα επιτυχημένα στελέχη στον σύγχρονο επαγγελματικό στίβο, με ομιλίες Leadership, Risk Taking και Adaptability, καθώς και με το Sales Simulation Workshop.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της ΕΥ ως Gold Sponsor, της Dia Gerontoudi και του ATHEXGroup ως Major Sponsors, της Entersoft και της PepsiCo ως Bronze Sponsors, του Deree – The American College of Greece ως Hosting Partner, της .seize ως Strategic Partner, του e-food και του Big Bad Wolf ως Food Partners, της ZERDESIGN και της EPAPHY TECHNOMARKETING HUB ως Key Partners. Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στηρίζουν τη δράση επίσης οι εταιρείες Collegelink ως Educational Partner, Κλειδάριθμος και Lifegreen ως Major In Kind Sponsors αλλά και οι Frezyderm, PepsiCo με τα προϊόντα Doritos, Nestle με τα προϊόντα Fitness και Maggi, Krocus Kozanis Product, Maped Hellas, Mars, Erre Due, Unismack, Kalliston Olive, Bariamis sweets και Terra Creta ως In Kind Sponsors.
Το MindFlow έρχεται λοιπόν, πολύ σύντομα και υπόσχεται να δώσει μια αξέχαστη ψηφιακή εμπειρία στους συμμετέχοντες του, προσφέροντας μια διαφορετική και συνάμα καινοτόμα ματιά στα soft skills.
Μη χάσεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τη δική σου επαγγελματική προσωπικότητα!
Μάθε πρώτος όλες τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του event σε αυτό το link, αλλά επισκέψου και τη σελίδα του ThinkBiz στο Facebook και στο Instagram, ώστε να μάθεις όλες τις εξελίξεις.
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας