Αυτή είναι η τιμή του νέου φθηνού Apple Watch

Αυτή είναι η τιμή του νέου φθηνού Apple Watch

apple-watch-se

Εφαρμόζοντας την πρακτική που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στα iphones, η Apple παρουσίασε χθες μια οικονομικότερη εκδοχή του Apple Watch.
Ετσι, πέρα από τη διάθεση των παλαιότερων Apple Watch σε χαμηλότερες τιμές, οι λάτρεις των Apple προϊόντων μπορούν να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Apple Watch σε φθηνότερη τιμή.
Το νέο Apple Watch SE διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με το Apple Watch Series 6 που ανακοινώθηκε πρόσφατα, αλλά κοστίζει 279 δολάρια, την ώρα που το Apple Watch Series 6 κοστίζει 399 δολάρια.
«Το δεύτερο πράγμα που κάνουμε για να μπορέσει να γίνει το Apple Watch διαθέσιμο σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία της Σειράς 6 με τα πιο basic χαρακτηριστικά του Apple Watch, όλα σε πιο προσιτή τιμή», δήλωσε ο COO της Apple, Jeff Williams.
Το Apple Watch SE χρησιμοποιεί το σύστημα S5-on-a-chip, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με το Apple Watch Series 5. Ωστόσο, έχει την ίδια, μεγάλη οθόνη με αυτή της σειράς 6.
Και επειδή το Apple Watch SE μοιράζεται τον ίδιο σχεδιασμό με το Apple Watch Series 6, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα εκείνα τα αξεσουάρ του Apple Watch 6 και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα έρθουν με το watchOS 7.
Το Apple Watch SE μοιάζει πολύ με το Apple Watch Series 6 και μπορεί με τη φθηνότερη έκδοση του Apple Watch να μη βλέπετε δεδομένα για το οξυγόνο στο αίμα σας, όπως θα μπορούσατε να δείτε αν αγοράζατε το Apple Watch 6, αλλά είναι ένα καλό ρολόι για όσους θέλουν απλά ένα ρολόι για να παρακολουθούν τις προπονήσεις τους.
Η Apple διατηρεί ακόμη στην αγορά το Apple Watch Series 3 και μάλιστα στην ίδια τιμή, 199 δολάρια.
Η εταιρεία παρουσιάζει ακόμη το Apple Watch SE ως έναν τρόπο να προσφέρετε ένα Apple Watch στο παιδί σας. Υπάρχει ένα μοντέλο τύπου κινητό, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με το παιδί σας χωρίς να του δώσετε ένα smartphone.
 
Πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει