iPhone 13: Έτσι θα είναι το smartphone με την καλύτερη κάμερα στην ιστορία

iPhone 13: Έτσι θα είναι το smartphone με την καλύτερη κάμερα στην ιστορία

iphone-13

Mπορεί να περιμένουμε την κυκλοφορία του iPhone 12, ωστόσο η Apple ετοιμάζει ήδη το επόμενο μοντέλο της, το οποίο δεν θα συγκρίνεται με κανένα.
Η πανδημία του κορονοϊού καθυστέρησε την κυκλοφορία του iPhone 12 στον πλανήτη και ανέτρεψε όλα τα σχέδια που είχε κάνει η Apple. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας υπό κανονικές συνθήκες θα βρισκόταν ήδη στην αγορά από τον Σεπτέμβρη, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη για να το δούμε στα ράφια.
Προφανώς η Apple τα έχει όλα έτοιμα εδώ και καιρό, ενώ βρίσκεται ήδη στο δρόμο για τη δημιουργία του επόμενο κινητού της. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας θέλουν το iPhone 13, το οποίο θα κυκλοφορήσει (λογικά) το φθινόπωρο του 2021, να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας τεχνολογικής εποχής. Γι’ αυτό το λόγο όλοι δουλεύουν γύρω από το νέο μοντέλο, το οποίο θα φέρει πάνω του την καλύτερη κάμερα στην ιστορία.
Η διαρροή των λεπτομερειών του νέου smartphone έγινε στο twitter, με το σχέδιο της κάμερας του iPhone13 να γίνεται αμέσως αντικείμενο συζήτησης. Απ’ ότι φαίνεται θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Ένας ευρυγώνιος φακός 64 megapixel με οπτικό και ψηφιακό zoom 6x, ένας φακός 64 megapixel για βίντεο, ένας τηλεφακός 40 megapixel με οπτικό ζουμ 3x-5x, με ψηφιακό ζουμ 15-20x, ευρεία γωνία 40 megapixel, με αντίστροφο οπτικό ζουμ, καθώς και ένας αισθητήρας LiDAR 4.0.


Οι φακοί του iPhone 13 θα είναι πολύ ισχυροί, προσφέροντας υψηλότερη ποιότητα εικόνας μέσω ενός λογισμικού που θα αναλύει όλες τις λεπτομέρειες στο χώρο, για να επιτύχει ένα αποτέλεσμα πιστό στην πραγματικότητα και αισθητά πιο όμορφες φωτογραφίες. Μπορεί να υπάρχουν ήδη κινητά με περισσότερα megapixel (μερικά από τη Samsung έχουν 108), αλλά για την Apple η λήψη καλών φωτογραφιών δεν επηρεάζεται απλά από τα megapixel ενός φακού.

 
Εκτός από τη συναρπαστική του κάμερα, όμως, το iPhone 13 φαίνεται πως θα έχει και τον πιο ανατρεπτικό σχεδιασμό που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην αγορά. Αν αληθεύει το video που ανέβασε ο λογαριασμός You Tech στο Youtube (έχει 540k συνδρομητές), τότε το νέο smartphone θα έχει μια ατελείωτη οθόνη (infinity screen), η οποία θα ‘κυκλώνει’ ολόκληρο το κινητό.
Το νέο iPhone θα έχει δύο μοντέλα. Το Pro με οθόνη 6,7 ιντσών και το κανονικό 6,1 ίντσες. Η πιο σημαντική προσθήκη τέλος, φαίνεται πως θα είναι στην επαγγελματική έκδοση, καθώς η Apple φημολογείται πως προσπαθεί να ενσωματώσει στο smartphone της την τεχνολογία ProMotion 120Hz, η οποία προς το παρόν είναι διαθέσιμη στο iPad Pro.
 
Πηγή : oneman.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας