Τα 5 καλύτερα κινητά της Samsung

Τα 5 καλύτερα κινητά της Samsung

ta-5-kalytera-kinita-tis-samsung

Τα κινητά της Samsung είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους Έλληνες καταναλωτές, με την εταιρεία να έχει λανσάρει συσκευές σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τιμών. Ποιά είναι όμως τα καλύτερα κινητά της Samsung;
Για να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα αυτό, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα 5 καλύτερα κινητά της Samsung για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα στην πληθώρα που υπάρχει.
Κάνοντας κλικ πάνω στην τιμή του κάθε ενός ανοίγει σε νέα καρτέλα η σελίδα του κινητού στο site του Public, στην οποία υπάρχουν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και με λίγα μόλις κλικ μπορείτε να παραγγείλετε τη συσκευή που θέλετε!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra


Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra είναι ο,τι καλύτερο έχει να προσφέρει αυτή τη στιγμή η Samsung, αν και αρκετά ακριβό για τα ελληνικά δεδομένα.
Με διαστάσεις οθόνης 6.9 ίντσες, διαθέτει 8-πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus (το καλύτερο αυτή τη στιγμή για Android) βελτιωμένο στυλό S-Pen και 3 κάμερες 108MP, 12MP και 12ΜP. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την RAM των 12GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB (και 512GB)
Με λίγα λόγια είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει κινητό Samsung, αν φυσικά είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη. Τιμή 1.349€

Samsung Galaxy S20 Plus


Το Samsung Galaxy S20 Plus καταλαμβάνει τη 2η θέση στα 5 καλύτερα κινητά της Samsung, το οποίο είναι άλλη μια μεγάλη συσκευή από την εταιρεία (6.7 ίντσες).
Με επεξεργαστή Snapdragon 865 και εντυπωσιακές κάμερες 12MP, 64MP, 12MP, 10MP καταφέρνει να συνδυάσει όλα τα premium χαρακτηριστικά με μια λογική τιμή για αυτά. Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι η μπαταρία μεγάλης διάρκειας (4.500 mAh) που κρατάει πάνω από 10 ώρες και η 8GB RAM.
Το εν λόγω smartphone είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας Samsung συσκευής αλλά θέλουν να επενδύσουν λιγότερα από το Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Τιμή 1.039€

Samsung Galaxy Note 20


Μια εξαιρετική επιλογή της Samsung, με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα Samsung Galaxy S20 Plus και Samsung Galaxy Note 20 Ultra, αλλά κάτω από το φράγμα των 1.000€ που ξεπερνούν οι δύο πρώτες επιλογές.
Με οθόνη 6.7 ιντσών, κάμερες 12MP, 64MP, 12MP, 10MP, RAM 8GB και επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus, το Samsung Galaxy Note 20 προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και πανέμορφο design.
Τα μόνα μειονεκτήματά του είναι το πλαστικό κάλυμα, αντί για γυάλινο, και η μέτρια μπαταρία του. Τιμή 999€

Samsung Galaxy S20 FE


Την 4η θέση στη λίστα με τα 5 καλύτερα κινητά της Samsung συμπληρώνει το Samsung Galaxy S20 FE, το οποίο είναι η πιο value for money επιλογή.
Διαθέτει οθόνη 6.5 ιντσών (120 Hz), επεξεργαστή Snapdragon 865, RAM 6GB και κάμερες 12MP, 12MP, 8MP και 32MP. Οι τελευταίες μπορεί να είναι λιγότερο καλές από τα παραπάνω κινητά, όμως το Space Zoom που διαθέτει εντυπωσιάζει!
Μπορεί ορισμένα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S20 FE να μην είναι τόσο καλά όσο των άλλων, είναι όμως μια πιο οικονομική επιλογή για τους φαν της Samsung. Τιμή 679€

Samsung Galaxy Z Fold 2


Το Galaxy Ζ Fold 2 προσφέρει δύο οθόνες: εμπρόσθια 6.2 ιντσών και εσωτερική 7.6 ιντσών. Διαθέτει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 865+ με τεχνολογία AI και σύστημα 5 καμερών: τρείς φακούς 12MP & 12MP & 12MP στο πίσω μέρος και δύο 10MP & 10MP στο μπροστινό μέρος.
Προσφέρει multitasking με 3 εφαρμογές ταυτόχρονα και διαχωρισμό της οθόνης ώστε να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα. Μπορεί η τιμή του να είναι αρκετά τσιμπημένη, είναι όμως ένα κινητό με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο αναδιπλούμενο της Sumsung. Τιμή 2.099€
Αυτά είναι λοιπόν τα 5 καλύτερα κινητά της Samsung για το 2020. Όλα τα παραπάνω μοντέλα κυκλοφορούν και σε διαφορετικές τιμές ανάλογα με το χρώμα και τον αποθηκευτικό τους χώρο.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει