Ο Elon Musk είναι πλέον ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου!

Ο Elon Musk είναι πλέον ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου!

gg

Ο Elon Musk είναι πλέον ο δεύτερος πουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Μόλις μια εβδομάδα αφού ξεπέρασε τον Mark Zuckerberg για να κατακτήσει την τρίτη θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων, ο Musk ξεπέρασε χθες και τον Bill Gates και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση πίσω από τον Jeff Bezos.

Λόγω της ανόδου της μετοχής της Tesla, ο 49χρονος επιχειρηματίας κέρδισε $7.2 δισ. με αποτέλεσμα η περιουσία του να αυξηθεί στα $123 δισ.

Τον περασμένο Ιανουάριο μάλιστα, ο Elon Musk βρισκόταν στη 35η (!) θέση στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

Αν η μετοχή της Tesla συνεχίσει να αυξάνεται και η αξία της εταιρείας φτάσει τα $650 δισ. μέχρι το 2028, τότε ο Musk θα “ξεκλειδώσει” το bonus του αξίας $55.8 δισ.!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Tesla είναι η πολυτιμότερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, παρ’ όλο που κατασκευάζει αρκετά μικρότερο αριθμό οχημάτων σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Το έτος αυτό θα έχει παραδώσει περίπου 500.000 οχήματα, ενώ η Toyota για παράδειγμα περίπου 10.000.000.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.