Η ανάπτυξη του Slack επιταχύνεται εξαιτίας της πανδημίας και της επικείμενης εξαγοράς

Η ανάπτυξη του Slack επιταχύνεται εξαιτίας της πανδημίας και της επικείμενης εξαγοράς

127283800_696989537858227_2919627619365914153_o

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Salesforce βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για την απόκτηση της Slack Technologies, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας με το ίδιο όνομα, σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Η Slack έχει κεφαλαιοποίηση 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά, αφού οι μετοχές της σημείωσαν άνοδο κατά περισσότερο από 35% μετά τις ειδήσεις για πιθανή εξαγορά την Τετάρτη.

Καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι μετατοπίστηκαν στην εργασία από το σπίτι λόγω της πανδημίας COVID-19, η ζήτηση για εργαλεία επικοινωνίας στο χώρο εργασίας αυξήθηκε τους τελευταίους μήνες.

Όντας πρωτοπόρος στον αναδυόμενο τομέα της επικοινωνίας στο χώρο εργασίας που βασίζεται σε τεχνολογία cloud, η Slack ήταν μία από τις εταιρείες που επωφελήθηκαν από τις διαταραχές που προκλήθηκαν από τον κοραναϊό και σύμφωνα με την τελευταία έκθεση κερδών της εταιρείας, η αύξηση των πελατών της επιταχύνθηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Το Slack ορίζει τους πληρωμένους πελάτες τους οργανισμούς με τουλάχιστον τρεις χρήστες σε ένα πρόγραμμα συνδρομητικής πληρωμής και κατέγραψε ιδιαίτερα ισχυρή ανάπτυξη σε αυτούς τους πελάτες.

Ενώ η αύξηση των πελατών ανήλθε σε 30% συνολικά, ο αριθμός των οργανισμών που ξόδευαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως ήταν αυξημένος κατά 78% σε σχέση με το περσινό τρίμηνο του Ιουλίου.

Τα έσοδα του Slack ανήλθαν σε 215,9 εκατομμύρια δολάρια το τελευταίο τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 49% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρυσι. Η εταιρεία όμως δεν έχει ακόμη κέρδη, αφού είχε ζημίες ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων το τρίμηνο που έληξε στις 31 Ιουλίου.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας