Wealthyhood: Η Ελληνική startup που είναι στις καλύτερες του ΗΒ και κάνει τις επενδύσεις ευκολότερες

Wealthyhood: Η Ελληνική startup που είναι στις καλύτερες του ΗΒ και κάνει τις επενδύσεις ευκολότερες

wealthyhood

Η Wealthyhood είναι μια startup με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο και ιδρύθηκε το 2020 από δύο νέους Έλληνες που ζουν και εργάζονται εκεί.

Αν και η startup έχει ιδρυθεί μόλις κάποιους μήνες και είναι σε στάδιο πρώιμης χρηματοδότησης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το startup οικοσύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μάλιστα βρίσκεται στη λίστα με τις 100 πιο ανερχόμενες startups στο Ηνωμένο Βασίλειο και θεωρείται από τις καλύτερες στον κλάδο του fintech.

Εκτός από fintech θα μπορούσαμε να την εντάξουμε στον κλάδο του WealthTech καθώς η Wealthyhood προσφέρει υπηρεσίες στη Διαχείριση Επενδύσεων, τον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, τη διαχείριση πλούτου, και τη διαχείριση προσωπικών χρημάτων.

Οι συνιδρυτές της Wealthyhood

Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενώ διαθέτει Master of Health Economics από το London School of Economics και δεύτερο Master of Investment & Wealth Management από το Imperial College. Επίσης έχει εργαστεί για ένα χρόνο στη Morgan Stanley.

Κωνσταντίνος Φαλιάγκας, Συνιδρυτής & CTO. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και διαθέτει Master of Analogue and Digital Integrated Circuit Design από το Imperial College ενώ για ένα χρόνο ήταν διδακτορικός στην επιστήμη υπολογιστών στο University of Manchester. Επίσης, έχει εργαστεί σχεδόν δύο χρόνια στα PlayStation Studio στο Λονδίνο.

Wealthyhood founders

Οι δύο συνιδρυτές είχαν ιδρύσει μαζί το 2019 μια άλλη startup, την Daedalus, μια εναλλακτική επενδυτική πλατφόρμα που προσφέρει έκθεση σε αμοιβαία κεφάλαια, VC & PE, μέσω ψηφιακών τίτλων, με στόχο τον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε αυτήν την αγορά.

Μέλος της ομάδας της Wealthyhood είναι επίσης ο Σπύρος Σβορώνος που είναι Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Τι είναι και τι προσφέρει η Wealthyhood

Η Wealthyhood είναι ένας έξυπνος, εξατομικευμένος και χωρίς προμήθεια, Money Manager που επικεντρώνεται στους εξής 3 πυλώνες:

Εξατομίκευση: Eυκολία χρήσης και την εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη. Ο χρήστης έχει πάντα τον έλεγχο στη λήψη αποφάσεων.

Smart: Διαθέτει εργαλεία προηγμένης γενιάς με πληροφορίες, αυτόματη εξισορρόπηση και εξατομίκευση για ένα έξυπνο επενδυτικό ταξίδι.

Δωρεάν: Λειτουργεί χωρίς προμήθειες και χωρίς ελάχιστη επένδυση οπότε τα χρήματά που επενδύει ο χρήστης είναι ελεύθερα να αναπτυχθούν στο έπακρο.

Πως λειτουργεί η Wealthyhood

Στη Wealthyhood μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας και πλήρως εξατομικευμένο επενδυτικό πρόγραμμα σε μόλις 5 λεπτά και 3 απλά βήματα:

  1. Αποφασίστε την αρχική και μηνιαία επένδυσή σας.
  2. Επιλέξτε το βέλτιστο πρότυπο κατανομής με βάση το προφίλ ανταμοιβής κινδύνου. Τα πρότυπα της Wealthyhood αποτελούνται από διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, από πολλές αγορές και βιομηχανίες παγκοσμίως, για να επιτύχει την καλύτερη διαφοροποίηση.
  3. Προσαρμόστε το χαρτοφυλάκιό σας όσο θέλετε. Η Wealthyhood θα σας υποστηρίξει στη διαδικασία, με έξυπνες πληροφορίες, στατιστικά, οπτικά εργαλεία και γραφήματα που δίνουν μια άμεση ολιστική προβολή.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε τα χρήματά σας να αυξάνονται:

  1. Μετά από κάθε αλλαγή, μπορείτε ελέγξτε την αναμενόμενη ανάπτυξη και τον κίνδυνο της επένδυσής σας με το εργαλείο προβολής σε πραγματικό χρόνο.
  2. Όταν αισθάνεστε έτοιμοι, μπορείτε να επενδύσετε! Μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε με μόλις 10£.
  3. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου σας, μια ανάλυση της απόδοσής του και την ισορροπία του ανά πάσα στιγμή.
Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.