Οι δραματικές επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στις μικρές επιχειρήσεις

Οι δραματικές επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στις μικρές επιχειρήσεις

market-3779721_1280

Σύμφωνα με νέα έρευνα, δύο στις τρεις μικρές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν το περασμένο εξάμηνο λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Ο Covid-19 κόστισε στις μικρές επιχειρήσεις περίπου 69 δισ. λύρες.

Η έκθεση έλεγε ότι οι επιχειρηματίες ζουν υπό τον φόβο των συνεπειών που θα έχει ένα νέο lockdown στην επιχείρηση τους.

Μία άλλη έρευνα από την American Express υποστηρίζει ότι οι μισοί απο τους ανεξάρτητους λιανοπωλητές πιστεύει οτι η επιβίωση της επιχείρησείς τους εξαρτάται από τις πωλήσεις που θα κάνουν (αν θα μπορέσουν) απο τις 2 Δεκεμβρίου. μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο ηγέτης της έρευνας Keir Starmer είπε ” Πολλές επιχειρήσεις έχουν κάνει πελώριες προσπάθειες να κρατήσουν τις επιχειρήσεις όρθιες

Ήρθε η ώρα να τους βοηθήσουμε και εμείς ψωνίζοντας με ασφάλεια μέσω ίντερνετ φυσικά ή ψωνίζοντας κοντά στο σπίτι μας, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις της περιοχής μας “

Πολλές επιχειρήσεις που δεν είχαν τα διαθέσιμα να προσφέρουν ώστε να διαφημιστούν και αυτές με την σειρά τους αυτήν την περίοδο των ηλεκτρονικών αγορών κάπως πρέπει να τα βγάλουν πέρα και τι καλύτερο από το να αγοράσεις στο μαγαζί της γειτονιάς σου. Ο συνωστισμός, η απόσταση, η ασφάλεια, η αναμονή, όλα αυτά είναι από τα θετικά του να αγοράζεις από τα μαγαζιά της γειτονιάς σου.

Καφετέριες, κομμωτήρια, ξενοδοχεία, προμηθευτές, φούρνοι και διάφορες άλλες μικρές επιχειρήσεις είναι στην πρώτη γραμμή της οικονομικής κρίσης.

Ας ελπίσουμε ότι η αγορά θα ανοίξει και θα έχουν τουλάχιστον την ευκαιρία να σώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας