Όταν ο Elon Musk προσπάθησε να πουλήσει την Tesla στην Apple

Όταν ο Elon Musk προσπάθησε να πουλήσει την Tesla στην Apple

Screenshot (1)

Η φανταστική πορεία της μετοχής της Tesla θα μπορούσε να είχε πάει πολύ διαφορετικά αν η εταιρεία είχε πωληθεί στην Apple.

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο Elon Musk. Πως πριν λίγα χρόνια είχε προσπαθήσει να πουλήσει την εταιρεία του στον τεχνολογικό κολοσό αλλά ο Tim Cook (CEO της Apple) δεν δέχτηκε καν να κάνουν meeting.

Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε ποια περίοδο αναφέρεται, ήταν κάπου ανάμεσα στο 2017-2019 δεδομένου πως αναφέρει το Model 3.

Και όσον αφορά τη τιμή πώλησης της Tesla, το 1/10 της αξίας της είναι περίπου $60 δισ.

Τη στιγμή αυτή η Tesla αξίζει πάνω από $600 δισ. και εισήλθε μάλιστα στο S&P500. Παρ’όλα αυτά πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν πως η μετοχή της είναι υπερτιμημένη, κάτι που οφείλεται στους νέους και αρχάριους επενδυτές που υποστηρίζουν την εταιρεία και τον Musk.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.