Μια ματιά στα γραφεία της Apple θα σε αφήσει άφωνο (video)

Μια ματιά στα γραφεία της Apple θα σε αφήσει άφωνο (video)

γραφεία της Apple

Τα γραφεία της Apple, ίσως είναι και τα πιο εντυπωσιακά που έχουν υπάρξει για μια εταιρεία παγκοσμίως.
Αντικατοπτρίζουν πλήρως το δυναμικό brand που έχει χτίσει η εταιρεία τις τελευταίες δύο δεκαετίες και θα σε αφήσουν άφωνο!
Όταν μια εταιρεία η οποία ξεκίνησε από ένα γκαράζ μιας παρέας φοιτητών, φτάνει να έχει γραφεία που από μόνα τους ξεπερνούν σε αξία  (5 δισ.) ολόκληρες εταιρείες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο… κάτι θα έχει κάνει μοναδικά.
Το project ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τον Steve Jobs το 2006, αλλά η λειτουργία των γραφείων και η μεταφορά των υπαλλήλων ξεκίνησε να γίνεται το 2017!
Η αναμονή ήταν μεγάλη αλλά το αποτέλεσμα δεν άφησε πολλές επιλογές πέρα από το να εντυπωσιάσει.
Ρίξτε μια “ματιά” στα γραφεία της Apple μέσα από αυτό το εξαιρετικό βίντεο του Tech Vision και.. απολαύστε:

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.

Ίσως σας ενδιαφέρει