Ο Elon Musk απάντησε σε game developer μετά από 154 ίδια Tweets που του έστειλε!

Ο Elon Musk απάντησε σε game developer μετά από 154 ίδια Tweets που του έστειλε!

1610998676-Ene18ElonMuskrespondepeticindetuiteroqueleenvi154veceselmismomensajePORTEN

Η επιμονή φέρνει αποτελέσματα! Αυτό φαίνεται πως είχε στο νου του ένας game developer ο οποίος έβαλε σαν στόχο να τραβήξει την προσοχή του Elon Musk με tweets, μέχρι να του απαντήσει.

Μάλιστα μετά από 154 προσπάθειες τα κατάφερε!

Ο Lyubomir Vladimirov ήθελε να ζητήσει την άδεια του Elon Musk να χρησιμοποιήσει τον ίδιο και την SpaceX σε ένα παιχνίδι που ετοιμάζει, σχετικα με τα ταξίδια στον Άρη.

Ο Musk του απάντησε πως του δίνει άδεια να “κλέψει” τα ονόματα και τα logo του και πως μάλλον δε θα του κάνουν μήνυση.

Μετά την πολυαναμενόμενη απάντηση, ο Vladimirov ανακοίνωσε πως θέλει το 80% των εσόδων από το παιχνίδι να πάνε στη SpaceX. Έτσι όχι μόνο θα διασκεδάσει ο κόσμος, αλλά θα αυξηθεί το ενδιαφέρον του για τον Άρη και θα βοηθήσει την SpaceX να πετύχει τον στόχο της.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.