Startups Online | S03E01: Next Generation Innovators

Startups Online | S03E01: Next Generation Innovators

startups online

Την Πέμπτη 28/1 και ώρα 17:00 έρχεται το πρώτο επεισόδιο Startups Online για το 2021. 

Ποιος είναι ο ρόλος και η αξία της νέας γενιάς στην τεχνολογική και επιχειρηματική εξέλιξη; Τι σημαίνει πραγματικά η καινοτομία σε έναν ψηφιακό κόσμο;

Οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις θα δοθούν από τους ομιλητές της εκδήλωσης οι οποίοι, μέσα από την δράση και την εμπειρία τους στον κόσμο των startups, της καινοτομίας και της δημιουργικής επιχειρηματικότητας, γκρεμίζουν εμπόδια, γεφυρώνουν το ψηφιακό χάσμα και συμβάλλουν στην επανάσταση που φέρνει η ψηφιακή εποχή.

Στόχος του Startups Online είναι η ανάπτυξη του startup οικοσυστήματος και η ανάδειξη νέων startup και spin-off. Μέσα από τις δράσεις του, παρουσιάζονται καινοτόμες ιδέες, πρωτοβουλίες και τεχνολογίες από ταλαντούχους νέους και οργανισμούς.

Στην προσεχή εκδήλωση, θα μιλήσουν:

Ο Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director του Envolve Entrepreneurship, υπεύθυνος για τη λειτουργία του οργανισμού και την υλοποίηση της στρατηγικής παροχής υποστήριξης της startup κοινότητας στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος στην αξιολόγηση περισσότερων από 7.000 επιχειρηματικών σχεδίων και είναι υπεύθυνος για την διοργάνωση του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας.

Η Διάνα Βουτυράκου, Founder & General Manager της Unique Minds, με Χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής και συν-συγγραφέας του πρώτου ελληνικού βιβλίου για την εκπαιδευτική ρομποτική. Το έργο της έχει αναγνωριστεί διεθνώς καθώς βρέθηκε και στην ελληνική λίστα του 30 under 30 του Forbes για το 2019.

Ο Ηλίας Ψυρούκης , Co-Founder & CEO του SPIN, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών του διαστήματος και την ανταλλαγή σχετικών γνώσεων. Ο Ηλίας έχει βρεθεί στην ελληνική λίστα του 30 under 30 του Forbes για το 2020.

Η Ελένη Τραχανίδου, Head του Tech and the City, ένα event με στόχο το “From Student to Entrepreneur” που διοργανώνεται τοπικά σε πάνω από 100 πανεπιστήμια. Η Ελένη είναι απόφοιτη του τμήματος πληροφορικής ΑΠΘ, ενεργή εθελόντρια σε ομάδες εντός και εκτός πανεπιστημίου και ιδρυτικό μέλος του TEDxAUTH.

Ο Κωνσταντίνος Βασσάκης και η Αλεξάνδρα Καραπηδάκη ιδρυτές του Bizrupt, του καταλύτη καινοτομίας της Κρήτης με προγράμματα επιχειρηματικότητας και απασχολησιμότητας των νέων όπως το Foundit και το Get Hired. Κοινό τους χαρακτηριστικό το πάθος για την τεχνολογία, την καινοτομία και τις startups.

Η Μαρία-Αναστασία Μουστάκα, Gold Microsoft Learn Student Ambassador, υπεύθυνη για τα νέα μέλη και πανεπιστήμια στην Ελλάδα για την κοινότητα των MLSA. Είναι προπονήτρια ρομποτικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Robots@MET και έχει διακριθεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ρομποτικής, με την ομάδα Robotics Club του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Νάσος Κοσκινάς, ιδρυτής του POS4work, κόμβου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας της Πάτρας, θα παρουσιάσει τις νέες δράσεις του οργανισμού για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και τη διάκριση του προγράμματος Talent Miner στις 20 καλύτερες προτάσεις του Διαγωνισμού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας – NBG Business Seeds.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ελίνα Κοτρώνη, η νέα Innovation & Network Growth Associate του Κόμβου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας POS4work.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom αλλά και live στη σελίδα του POS4work στο Facebook.

Λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα βρείτε στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/events/230002325267589

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας