Ισχυρό ξεκίνημα φέτος αναμένει το Twitter, έφτασε τα 192 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες

Ισχυρό ξεκίνημα φέτος αναμένει το Twitter, έφτασε τα 192 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες

etaireia-sima-twitter

Σε επίπεδα ρεκόρ το Twitter. Στα 1,29 δισ. δολαρίων τα συνολικά έσοδα τετάρτου τριμήνου 2020

Τους 192 εκατομμύρια ενεργούς καθημερινούς χρήστες, που μπορούν να δουν διαφημίσεις (monetizable daily active users-mDAU), κατά 26% περισσότερους σε σχέση με πριν ένα έτος, έφτασε στο τέλος του 2020 το Twitter.

Η εταιρεία αναγνώρισε ωστόσο ότι ο ρυθμός αύξησης των χρηστών του μπορεί να μειωθεί φέτος, ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο, καθώς η θετική επίδραση της πανδημίας στη βάση των χρηστών του αρχίζει να φθίνει.

Πάντως, ενημέρωσε τους επενδυτές ότι βλέπει ένα ισχυρό ξεκίνημα φέτος, καθώς η διαφήμιση στην πλατφόρμα του εμφανίζει σταθερά ανοδική τάση (έσοδα 1,15 δισ. δολάρια στο τέταρτο τρίμηνο του 2020, αυξημένα κατά 31% σε σχέση με πριν ένα χρόνο) και γενικότερα τα οικονομικά αποτελέσματα του είναι ανώτερα των αναμενομένων από τους αναλυτές της Γουόλ Στριτ, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Τα συνολικά έσοδα τετάρτου τριμήνου 2020 έφθασαν στο ύψος ρεκόρ των 1,29 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 28% έναντι του τετάρτου τριμήνου του 2019. Τα κέρδη τετάρτου τριμήνου διαμορφώθηκαν σε 222,1 εκατ. δολάρια.

Οι ανακοινώσεις αυτές ώθησαν την τιμή της μετοχής να κινηθεί κατά περίπου 3% ανοδικά στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Η μετοχή εμφάνιζε ήδη άνοδο 11% από την αρχή του 2021, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Πηγή : newsbeast.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency. Διαθέτει γνώσεις html και css παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες. Επίσης, έχει εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού όπως είναι η javascript, η python και η java. Ακόμη, έχει εμπειρία και στο video editing. Του αρέσει να δουλεύει ομαδικά, να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που έρχεται αντιμέτωπος καθώς και να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο. Τέλος, είναι λάτρης της κλασικής μουσικής καθώς είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας.