Επένδυση ύψους 2.3 εκατ. ευρώ στο Douleutaras από την Olympia Group.

Επένδυση ύψους 2.3 εκατ. ευρώ στο Douleutaras από την Olympia Group.

Douleutaras-Logo

Τη συμμετοχή του ως βασικός επενδυτής στον γύρο χρηματοδότησης 2,3 εκατ.ευρώ στο Douleutaras ανακοίνωσε ο όμιλος Olympia.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η χρηματοδότηση αυτή θα αξιοποιηθεί προκειμένου ο Douleutaras, που ήδη καταγράφει πετυχημένη πορεία με ραγδαία ανάπτυξη και χιλιάδες πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο, να διεισδύσει σε νέες διεθνείς αγορές ως «EasyHero», ενώ παράλληλα θα προσθέσει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στην υφιστάμενη πλατφόρμα με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών.

Σε πέντε μόλις χρόνια λειτουργίας, ο Douleutaras κατόρθωσε να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κατακερματισμένη αγορά παροχής οικιακών υπηρεσιών, συνδέοντας τον πελάτη με τον καταλληλότερο επαγγελματία σε πραγματικό χρόνο, την ώρα που τον χρειάζεται, μέσω της πλατφόρμας.

O Douleutaras αριθμεί σήμερα πάνω από 3.700 επιλεγμένους επαγγελματίες από όλο το φάσμα εργασιών για το σπίτι, ενώ έχει ήδη συγκεντρώσει 75.000 αξιολογήσεις χρηστών. Έχει ως τώρα διαχειριστεί 880.000 αιτήματα χρηστών και έχει ξεπεράσει τις 275.000 εκτελεσμένες εργασίες σε 6 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στον πυρήνα της πλατφόρμας βρίσκεται η τεχνολογία, μέσα από τον προηγμένο αλγόριθμο που προτείνει real time τους διαθέσιμους και αξιόπιστους επαγγελματίες ανά περιοχή, αλλά και τον «ψηφιακό βοηθό» που υποστηρίζει τους επαγγελματίες στην καθημερινότητά τους.

«Επενδύουμε επιλεκτικά σε scale-ups που χαρακτηρίζονται από καινοτομία, δημιουργικότητα και πάθος για τον πελάτη τους, αξίες που είναι στο DNA του ομίλου μας.

Ο Douleutaras μπήκε σε μια αγορά που παραδοσιακά ταλαιπωρεί τον καταναλωτή κι έδωσε μια πρωτοποριακή λύση που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη. Με τη δική μας στήριξη, η πλατφόρμα θα επιδιώξει την περαιτέρω ανάπτυξή της στο εξωτερικό αλλά και στρατηγικές συνεργασίες σε Ελλάδα και Κύπρο» αναφέρει για τη νέα επένδυση ο CEO του Ομίλου Olympia, Ρ. Μπουρλάς.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας