Ετοιμάζει δικό της social media η Tesla;

Ετοιμάζει δικό της social media η Tesla;

_116288253_teslalogo

Η Tesla σκοπεύει να καταργήσει τα forums συζητήσεών της στην ιστοσελίδα της και να φτιάξει μια νέα κοινωνική πλατφόρμα, με όνομα Tesla Engagement Platform.

Μια κίνηση που δεν άρεσε στους πιο πιστούς οπαδούς της. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία θα καταργήσει στις 15/3 τα threads συζητήσεων και θα τα αντικαταστήσει με comments, όπου τα μέλη θα μπορούν να σχολιάζουν μεταξύ τους κάτω από τα posts και τις ανακοινώσεις της.

Μάλιστα, ορισμένα μέλη των forums τα οποία υποστήριξαν πως έχουν “inside” πληροφορίες, ανέφεραν πως ο λόγος που κλείνουν τα forums είναι επειδή η Tesla δεν μπορεί να προσλάβει αρκετούς διαχειριστές, που θα ελέγχουν για spam και trolls.

Τι θα γίνει όμως με τις ατελείωτες συζητήσεις που έγιναν σε αυτά τα forums μεταξύ υποστηρικτών, επενδυτών και στελεχών; Η Tesla θα τα κρατήσει, αλλά μόνο προς ανάγνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο στόχος του Engage Tesla είναι να δημιουργηθεί ένα διαδικτυακό “σπίτι”, όπου η κοινότητα της Tesla θα μπορεί να μαθαίνει τα τελευταία νέα της εταιρείας και να σχολιάζει τις σκέψεις της.

Πολλοί ζητούν πίσω τα forums καθώς η νέα αυτή εκδοχή μοιάζει περισσότερο με ένα απλό blog, άλλοι όμως επικροτούν την ιδέα αυτή καθώς τα forums γέμιζαν από spammers και bots.

Αναμένουμε να δούμε πώς θα μοιάζει στην πράξη η σκέψη αυτή της Tesla.

Πηγή: techcrunch.com

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.