Η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με CEO τον Ντόναλντ Τραμπ!

Η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με CEO τον Ντόναλντ Τραμπ!

tramp-twitter

Ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αποκλείστηκε από το Twitter, το Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, σχεδιάζει να λανσάρει μία δική του πλατφόρμα σε διάστημα δύο με τριών μηνών.

Η προαναγγελία ήλθε την Κυριακή διά στόματος ενός εκ των συμβούλων του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο Τζέισον Μίλερ, ο οποίος είχε διατελέσει εκπρόσωπος του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία του 2020, δήλωσε ότι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ θα επανέλθει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια νέα, δική του πλατφόρμα που «θα επαναπροσδιορίσει τελείως το παιχνίδι».

Ο Μίλερ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Στελέχη του Trump Organization, της εταιρείας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

Την περασμένη εβδομάδα το Twitter ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να γίνει μια δημόσια διαβούλευση για το πώς και πότε θα πρέπει να αποκλείει από τις υπηρεσίες του ηγέτες χωρών. Όπως ανέφερε, αναθεωρεί την πολιτική του και εξετάζει αν θα πρέπει οι ηγέτες να υπόκεινται στους ίδιους κανόνες με τους απλούς χρήστες.

Από πλευράς του, το Facebook, το οποίο ανέστειλε επ’ αόριστον τους λογαριασμούς του Τραμπ τον Ιανουάριο, έχει ζητήσει από την ανεξάρτητη επιτροπή εποπτείας του να αποφασίσει αν θα πρέπει να συνεχιστεί η απαγόρευση.

Πηγή : cnn.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency. Διαθέτει γνώσεις html και css παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες. Επίσης, έχει εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού όπως είναι η javascript, η python και η java. Ακόμη, έχει εμπειρία και στο video editing. Του αρέσει να δουλεύει ομαδικά, να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που έρχεται αντιμέτωπος καθώς και να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο. Τέλος, είναι λάτρης της κλασικής μουσικής καθώς είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας.