Νέα χρηματοδότηση $10.6 εκατ. για την ελληνική Hack The Box!

Νέα χρηματοδότηση $10.6 εκατ. για την ελληνική Hack The Box!

HTB-Stelexoi_CMYK

Πριν λίγους μήνες εδώ στο Business Review Greece, είχαμε γράψει ένα άρθρο αφιέρωμα για την Hack The Box, την ελληνική εταιρεία που κάνει το cyber security παιχνίδι μέσω διάφορων δοκιμασιών.

Παρά τα 4 μόνο χρόνια λειτουργίας της, η επιτυχία ήταν δεδομένη. Σήμερα όμως κυκλοφόρησαν και τα νέα πως η εταιρεία σήκωσε τον Series A γύρο χρηματοδότησης ύψους $10.6 εκατομμυρίων!

Στην χρηματοδότηση αυτή συμμετείχε η Paladin Capital Group, η Osage University Partners, η Brighteye Ventures καθώς και η Marathon, ένα ελληνικό VC Fund που αποτελεί ήδη επενδυτή της Hack The Box.

Σύμφωνα με τον Χάρη Πυλαρινό, συνιδρυτή και CEO της εταιρείας:

“Όλα όσα κάνουμε είναι σχεδιασμένα για να συμβάλλουμε σε ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, δίνοντας δύναμη σε ιδιώτες και εταιρικές ομάδες να χτίσουν πανίσχυρα συστήματα”.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Hack The Box κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.