Η Εταιρεία Hack The Box εντάσσεται στο Δίκτυο της Endeavor

Ο Χάρης Πυλαρινός, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Hack The Box, της μεγαλύτερης κοινότητας hacker στον κόσμο, εντάσσεται στο δίκτυο της Endeavor και γίνεται ο 39ος επιχειρηματίας του οργανισμού στην Ελλάδα!

Η επιλογή της εταιρείας σηματοδοτεί την ένταξή της στο κορυφαίο δίκτυο των ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών της χώρας και αποτελεί μία ακόμη επιτυχία για το ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα.

Ο Χάρης ίδρυσε το Hack The Box το 2017, αφού συνειδητοποίησε πως ο πιο συναρπαστικός και παραγωγικός τρόπος δημιουργίας δεξιοτήτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο ήταν μέσω της πρακτικής εξάσκησης και όχι μέσω της ανάγνωσης βιβλίων ή της απόκτησης πιστοποιητικών.

«Για να χακάρεις δεν μπορείς απλά να διαβάσεις ένα εγχειρίδιο. Πρέπει να δοκιμάζεις, να ανταλλάσσεις γνώσεις και μεθοδολογίες, να εξελίσσεις συνεχώς τις ικανότητές σου. Κατάλαβα λοιπόν ότι υπάρχει ένα κενό, μία ανάγκη, που προσπάθησα να καλύψω με το Hack The Box» αναφέρει ο Χάρης Πυλαρινός στο Outliers, τη σειρά podcast της Endeavor.

Τι είναι το Hack The Box;

Το Hack The Box είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης στην κυβερνοασφάλεια, που επιτρέπει σε άτομα, επιχειρήσεις και πανεπιστήμια να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με τον πιο πρακτικό και δυνατό τρόπο. Με στόχο την αναβάθμιση των δυνατοτήτων κυβερνοασφάλειας κάθε επαγγελματία και οργανισμού στον κόσμο, το Hack The Box προσφέρει εκατοντάδες εργαστήρια εικονικής εισβολής (virtual hacking) καθώς και μία πληθώρα διαδραστικών μαθημάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Σε λιγότερο από 4 χρόνια, ο Χάρης και η ομάδα του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη και πολλά υποσχόμενη παγκόσμια κοινότητα επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Σήμερα, η κοινότητα μετρά περισσότερα από 560 χιλιάδες μέλη παγκοσμίως, τα οποία αυξάνονται ραγδαία, με περισσότερα από 1500 άτομα να εντάσσονται καθημερινά στην πλατφόρμα.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η εταιρεία ανακοίνωσε τη λήψη χρηματοδότησης Series Α ύψους $10,6 εκατομμυρίων, με επικεφαλής το Paladin Capital Group και συμμετοχή των Osage University Partners (OUP), Brighteye Ventures και Marathon Venture Capital.

Οι δηλώσεις για τη συνεργασία Endeavor – Hack the Box

«Mέσω της συμμετοχής μου τον τελευταίο χρόνο στο πρόγραμμα Endeavor Scale-up, έχω δει από πρώτο χέρι την ποιότητα και τη δύναμη του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor. Σήμερα είναι η ημέρα που κάνω το τελικό βήμα για να ενταχθώ στο δίκτυο και να γίνω Endeavor Entrepreneur. Νιώθω πολύ προνομιούχος που γίνομαι μέρος του και που μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω πίσω στην παγκόσμια scale-up κοινότητα», δήλωσε ο Χάρης Πυλαρινός.

Η Άννα Νατσβλισβίλι, Entrepreneur Selection & Growth Manager στην Endeavor δήλωσε: «Η Hack The Box παρουσιάζει σημαντική ετήσια αύξηση του αριθμού των εργαζομένων, των εσόδων και των πελατών της. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ένταξη αυτή στο δίκτυο της Endeavor και χαιρόμαστε που θα υποστηρίξουμε μια τόσο πολλά υποσχόμενη εταιρεία στην παγκόσμια επέκταση και ανάπτυξή της. Την ίδια στιγμή, είμαστε πεπεισμένοι ότι η Hack The Box θα δώσει πίσω στην παγκόσμια scale-up κοινότητα, καθώς το κοινοτικό πνεύμα είναι μέρος του DNA της εταιρείας.»

Τι είναι η Endeavor;

Η Endeavor είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιλέγει και στηρίζει ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο με τη βοήθεια των κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών και επενδυτών παγκοσμίως.

Από το 1997, έχουν επιλεγεί περισσότεροι από 2100 Endeavor Entrepreneurs από 1300 εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει περισσότερες από 4.1 εκ. θέσεις εργασίας, ενώ το 2020 κατέγραψαν τζίρους άνω των €26 δις.

Από το 2012, που ξεκίνησε η λειτουργία της Endeavor στην Ελλάδα, υποστηρίζει 39 επιχειρηματίες, από 28 εταιρείες: Blueground, Centaur , CHB – Christodoulou Brothers, Dust & Cream, Ergon, FrezyDerm, Green Cola, Hack The Box, Hellas Direct, HotelBrain, InstaShop, Konva, NumberAI, Nova Credit, Matternet, Miroculus, MTI, Orfium, Oseven Telematics, Papadimitriou, Pnoe, Pollfish, Raymetrics, Softomotive, Spotawheel, SYCHEM, Think Digital Group (TDG), Workable.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο Youtube !