Χρηματιστηριακή Freedom24: Γιατί Κερδίζει τους Έλληνες Επενδυτές;

Χρηματιστηριακή Freedom24: Γιατί Κερδίζει τους Έλληνες Επενδυτές;

Freedom24 - Δωρεάν Μετοχή

Η χρηματιστηριακή Freedom24 (ή αλλιώς Freedom Finance) έχει μπει στην Ελληνική Αγορά τους τελευταίους μήνες για να ταράξει τα νερά.

Μέχρι πρόσφατα, όσοι μέναμε στην Ελλάδα και θέλαμε να επενδύσουμε σε μετοχές, είχαμε πρόσβαση σε περιορισμένες επιλογές.

Η αλήθεια είναι πως επειδή και εμείς σαν Business Review, μιλάμε με αρκετό κόσμο που ασχολείται με τις επενδύσεις, δεν είχε συμβεί ποτέ να ακούμε την ίδια άποψη, από πολλούς διαφορετικούς επενδυτές.

Με λίγα λόγια, ο καθένας χρησιμοποιούσε διαφορετική χρηματιστηριακή εφαρμογή και ο κόσμος ήταν λίγο διαχασμένος (με την καλή έννοια) ως προς το ποιον broker να έχει.

Πώς η Freedom24 έκανε το “ΜΠΑΜ”

Τους τελευταίους μήνες, με την είσοδο και τις ενέργειες που κάνει η Freedom24 στην ελληνική αγορά, αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά αλλάζει.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή 4 διαφορετικές επενδυτικές εφαρμογές, όχι τόσο επειδή είναι απαραίτητο, αλλά κυρίως επειδή είμαι περίεργος και θέλω να έχω μια πλήρη εικόνα.

Τον τελευταίο καιρό, έχω πιάσει τον εαυτό μου να ασχολείται αποκλειστικά με την εφαρμογή της Freedom 24 και όταν διαβάσεις και εσύ τους παρακάτω λόγους, είμαι σίγουρος πως θα το σκεφτείς πολύ σοβαρά!

Πάμε να δούμε κάποια από τα πλεονεκτήματα που έχει (και που μάλλον θα δούμε και άλλα στο μέλλον) η Freedom24, τα οποία είναι σίγουρα άξια αναφοράς και μας ανάγκασαν να κάνουμε έρευνα από την πρώτη στιγμή.

1. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΗ έως και 600 δολάρια με την εγγραφή σου!

Τοποθετώ την δωρεάν μετοχή που δίνει η Freedom24 στους νέους χρήστες της, όχι επειδή είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά επειδή είναι ένα promotion που τρέχει από τον Ιούνιο και δεν θα είναι ενεργό για πάντα!

Τι σημαίνει δωρεάν μετοχή λοιπόν;

Αν δεν έχεις ακόμα λογαριασμό στην Freedom 24 και μπεις από αυτό εδώ το link, θα κερδίσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μια μετοχή η οποία θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου!

Η μετοχή αυτή μπορεί να έχει και αξία έως 600 δολάρια, που σημαίνει πως ακόμα και χωρίς να κάνεις την πρώτη σου κατάθεση, μπορείς να ξεκινήσεις τον λογαριασμό σου ψηλά από την πρώτη κιόλας μέρα.

Την δωρεάν μετοχή της Freedom24, μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις.

Να την κρατήσεις, να την πουλήσεις και να αγοράσεις κάποια άλλη μετοχή ή απλά να την πουλήσεις και να τραβήξεις τα λεφτά σαν κέρδος (και όμως!)

Πρακτικά, μιλάμε για δωρεάν λεφτά!

Οπότε, αν είσαι τυχερός και δεν έχεις κάνει ακόμα εγγραφή, πάτα ΕΔΩ και άνοιξε τον δωρεάν λογαριασμό σου!

Προσοχή: Δεν μπορείς να πάρεις την δωρεάν μετοχή αν κάνεις εγγραφή από μόνος σου. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο link καθώς αποτελεί μέρος του affiliate προγράμματος της ίδιας της Freedom24 και να είσαι πάνω από 25 ετών.

2. Πρόσβαση σε IPO’s

Το συγκεκριμένο feature είναι ίσως και ό,τι καλύτερο προσφέρει η Freedom24 στους χρήστες της!

Και αυτό γιατί, δεν υπάρχει καμία άλλη πλατφόρμα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ που να το προσφέρει!

Επαναλαμβάνω, η Freedom24 είναι η μοναδική πλατφόρμα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη που δίνει πρόσβαση σε IPO για όλους τους χρήστες της!

[Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το IPO, μπορείς να τσεκάρεις το αντίστοιχο άρθρο μας]

Το να έχει κάποιος στις μέρες μας πρόβαση σε ένα τέτοιο feature, είναι τόσο τρελό αν αναλογιστεί κανείς πως παλιότερα, ο μέσος επενδυτής δεν είχε καθόλου πρόσβαση σε κάτι τέτοιο καθώς ήταν δικαίωμα μόνο επενδυτών με μεγάλα κεφάλαια και επενδυτικών funds!

Για τον λόγο αυτό, βγάζουμε το κάπελο στην Freedom24 και προσωπικά το θεωρώ έναν από τους σημαντικότερους λόγους για να έχει κανείς λογαριασμό!

3. Ασφάλεια

Όταν μιλάμε για την Freedom24, δεν μιλάμε για μια μικρή startup ή μια σχετικά καινούργια εταιρεία.

Πρόκειται για μια χρηματιστηριακή με κεφαλαιοποίηση άνω των 3 διδεκατομμυρίων δολαρίων και την μοναδική στην Ευρώπη όπου είναι εισηγμένη στον NASDAQ.

Επιπλέον, μετράει 75 γραφεία σε όλο τον κόσμο, με συνολικά 2.000 υπαλλήλους.

Τέλος, κατέχει ευρωπαϊκή άδεια και λογοδοτεί σε τρεις ρυθμιστικές αρχές (CySEC, BaFin και SEC).

Σύνοψη: Αξίζει η Freedom24;

Αν είσαι έλληνας επενδυτής και μάλιστα δεν έχεις ακόμα πολλά περιουσιακά στοιχεία, η Freedom 24 είναι ίσως και η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να ξεκινήσεις το επενδυτικό σου ταξίδι.

Είτε είσαι εντελώς αρχάριος, είτε πιο έμπειρος, η Freedom24 προσφέρει σίγουρα ελκυστικές επιλογές όπως οι μηδενικές χρεώσεις, η πρόσβαση σε IPO καθώς και η δωρεάν μετοχή που δικαιούσε με το άνοιγμα του λογαριασμού σου [κάνε κλικ εδώ].

Παρόλα αυτά, αν έχεις όρεξη να ψαχτείς περισσότερο και να κάνεις δοκιμές, μπορείς σταδιακά να περάσεις από όλους τους διαθέσιμους brokers και στο τέλος να κρίνεις αυτόν που σε εξυπηρετεί καλύτερα, όπως έκανα και ο ίδιος.

Και μην ξεχνάς, μπορείς να πάρεις μια εντελώς δωρεάν μετοχή έως 600 δολάρια, κάνοντας την δωρεάν εγγραφή σου στην Freedom24 με αυτό το link.

*Disclaimers*

Αυτό το άρθρο ΔΕΝ είναι χορηγούμενο από την Freedom24.

Τα Links που χρησιμοποιούμε για την δωρεάν μετοχή είναι affiliates.

Δεν είμαι επενδυτικός ή οικονομικός σύμβουλος, οτιδήποτε εκφράζω είναι καθαρά η γνώμη μου και μπορεί να είναι και λάθος. Κάντε ΠΑΝΤΑ την δική σας έρευνα.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.