Άνοιξαν οι εγγραφές για το online πρόγραμμα 6 εβδομάδων για Έλληνες Startupers από το European Startup Universe

Άνοιξαν οι εγγραφές για το online πρόγραμμα 6 εβδομάδων για Έλληνες Startupers από το European Startup Universe

1 greek startup universe

Το διαδικτυακό πρόγραμμα 6 εβδομάδων αποκλειστικά για Έλληνες ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως έρχεται δυναμικά στο χώρο της καινοτομίας. Το European Startup Universe Greece είναι ένα πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στο οποίο δίνεται δωρεάν η ευκαιρία να δικτυωθούν ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογικού χαρακτήρα μεταξύ τους, αλλά κυρίως με τα πιο λαμπρά μυαλά της διασποράς, καθιερωμένους ιδρυτές, γνωστούς επενδυτές, σπουδαίους συμβούλους επιχειρήσεων και ειδικούς.

Στις 20/01/2022 άνοιξαν και επίσημα οι αιτήσεις του European Startup Universe το οποίο τρέχει ταυτόχρονα σε 11 χώρες και με διάρκεια 6 εβδομάδες από αρχές Μαρτίου μέχρι και τον Απρίλιο του 2022. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας του Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων. 

Χορηγός του European Startup Universe Greece είναι το efood, που για ακόμα μια φορά βρίσκεται δίπλα στους νέους επιχειρηματίες σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του startup οικοσυστήματος της χώρας και υποστηρικτές του προγράμματος το ViOS coworking, ένα περιβάλλον χώρου εργασίας που δίνει προτεραιότητα στην ευηµερία και την ευεξία των εργαζοµένων. Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει ως στρατηγικούς συνεργάτες το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στον Άγιο Φραγκίσκο, τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ), το Smart Umbrella Innovation & Development και το Entrepreneurship Hub of ACT.

Οι ομάδες που θα αιτηθούν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε workshops, ευκαιρίες χρηματοδότησης και εβδομαδιαίες ζωντανές συνομιλίες Q&A με έμπειρους ιδρυτές και επενδυτές νεοφυών επιχειρήσεων. Επίσης, θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλληλεπίδραση με την κοινότητα μέσω forum, καθώς και διάφορες προσφορές και εκπτώσεις.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των νέων επιχειρηματιών, αλλά και η ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Το European Startup Universe της Ελλάδας προσδοκάται να περατωθεί με επιτυχία και να μεγαλώσει, προκειμένου να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος σε νέους ιδρυτές να διαδώσουν και ενδυναμώσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα -> thestartupuniverse.org

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας