Η “Airbnb” των αντικείμενων είναι Ελληνική!

Η “Airbnb” των αντικείμενων είναι Ελληνική!

Renthis2me

Η Renthis2me είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που τα άτομα μπορούν να νοικιάσουν τα αντικείμενα τους σε άλλα άτομα. Με μια φράση θα μπορούσαμε να χαρακτηριστούμε ως η “Airbnb” των καθημερινών αντικειμένων. 

Όλα ξεκίνησαν από τον προβληματισμό 3 φοιτητών στη Νότια Κρήτη το καλοκαίρι του 2020.  Προσπαθήσαμε να λύσουμε ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι νέοι. Ότι θέλουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να αποκτήσουμε! Μας «σκότωνε» η ιδέα ότι κάποιος έχει κάποια αντικείμενα που απλώς «κάθονται αχρησιμοποίητα» σπίτι του και ταυτόχρονα υπάρχουν άτομα που τα θέλουν για προσωρινή χρήση.  Δύο κόσμοι που δεν γνωρίζονται και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Renthis2me! 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που όλα τα μοιράζεσαι, ένα κόσμο που όλα σου ανήκουν. Μαζί θα αλλάξουμε τις καταναλωτικές συνήθειες και θα καταπολεμήσουμε τον υπερκαταναλωτισμό. Για μια καλύτερη κοινωνία και ένα βιώσιμο κόσμο.

Η πορεία μας στον χώρο των Start-up ξεκίνησε το 2020 όταν βραβευτήκαμε με την 3η θέση στο πανελλαδικό διαγωνισμό καινοτομίας “Youth Entrepreneurship Club(YEC)”. Στην συνέχεια ενταχθήκαμε στην θερμοκοιτίδα του “OK!thess” και ολοκληρώσαμε επιτυχημένα όλα τα στάδια.

Εκεί γνωρίσαμε και τον σημερινό μας μέντορα, τον Κ.Τσονιώτη. Σημαντική και πολύ θετική καμπή στην προσπάθειά μας, η επένδυση 5.000 + 10.000 ευρώ από το “European Institute of Innovation & Technology (EIT)”.

Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στον επιταχυντή του Καποδιστριακού πανεπιστημίου και ανήκουμε στην επίσημη ψηφιακή πύλη για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, το Elevate Greece υπό την αιγίδα που Υπουργείου Ανάπτυξης και επενδύσεων.

Η ιστοσελίδα είναι live στο renthis2me.com και μπορείς να νοικιάσεις οτιδήποτε θέλεις ή να κερδίσεις «έξυπνα» χρήματα από αντικείμενα που έχουμε όλοι σπίτι. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Άρη Κεφαλογιάννη – 6939569858 – info@renthis2me.com

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας