Ημέρα Καριέρας από τη Randstad: Διαθέσιμες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας στον τομέα της υγείας

Ημέρα Καριέρας από τη Randstad: Διαθέσιμες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας στον τομέα της υγείας

Randstad_CareerDay_04

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, διοργανώνει ένα virtual career day event για θέσεις εργασίας στον τομέα της υγείας, την Πέμπτη 7 Ιουλίου, από τις 12:00 έως τις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη της Randstad και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς εργασίας στα επαγγέλματα υγείας. 

Η Ημέρα Καριέρας στον κλάδο υγείας της Randstad απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους στα επαγγέλματα υγείας: 

  • νοσηλευτής/τρια
  • τεχνολόγος ραδιολογίας ακτινολογίας
  • φαρμακοποιός
  • clinical study manager
  • study start up specialist
  • cra
  • medical science liaison
  • μαία
  • παθολογοανατόμος
  • κυτταρολόγος

Η Ημέρα Καριέρας της Randstad δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν άμεση επικοινωνία με την ομάδα έμπειρων συμβούλων στον τομέα της υγείας από τη μεγαλύτερη εταιρεία HR στην Ελλάδα, να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας που ζητούν άμεση κάλυψη, να λάβουν συμβουλές καριέρας, να ενημερωθούν για τις σημερινές ανάγκες των εργοδοτών, καθώς και να συμμετέχουν για 15’ σε 1:1 συνέντευξη σε προκαθορισμένο χρόνο, συνομιλώντας μέσω chat ή/και βίντεο από την άνεση του σπιτιού τους ή από όπου κι αν βρίσκονται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν δωρεάν την εγγραφή τους στην Ημέρα Καριέρας: επαγγέλματα υγείας, πατώντας .

Σχετικά με την Randstad

Η Randstad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών HR. Αποστολή της Randstad είναι να αποτελέσει τον πιο πολύτιμο συνεργάτη στην επαγγελματική ζωή, υποστηρίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασιακής τους πορείας.

Παρέχει στις επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να βρουν θέσεις εργασίας που τους ταιριάζουν και να παραμείνουν ‘επίκαιροι’ στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της εργασίας.

Το 2021 υποστηρίξε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψήφιους να βρουν τη θέση εργασίας που επιθυμούσαν, συμβούλευσε 235.000 πελάτες σχετικά με τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό, από την απόκτηση ταλέντων έως τη συνολική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, και εκπαίδευσε περισσότερους από 450.000 ανθρώπους.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2010 στηρίζοντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να πραγματοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, παρέχει τις σωστές συμβουλές τη σωστή χρονική στιγμή, ενώ οι σύμβουλοί της έχουν προσωπική σχέση με τους υποψήφιους και τους πελάτες σε σχεδόν 5.000 τοποθεσίες στις 38 χώρες όπου και δραστηριοποιούμαστε. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και ανθρώπινης επαφής είναι που κάνει την προσφορά της Randstad μοναδική.

Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Το 2021, η Randstad απασχολούσε περίπου 39.530 υπαλλήλους με τα συνολικά της έσοδα να ανέρχονται τα 24,6 δισ. Ευρώ.

Η μετοχή της Randstad Holding N.V είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Amsterdam, όπου οι μετοχές του ομίλου είναι εμπορεύσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας