Σταμάτα να ανησυχείς, άρχισε να ΖΕΙΣ!

Σταμάτα να ανησυχείς, άρχισε να ΖΕΙΣ!

Σταμάτα να ανησυχείς

Σε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο, “Πως να σταματήσεις να ανησυχείς και να αρχίσεις να ζεις” από τον Dale Carnegie, θα βρείτε δοκιμασμένες μεθόδους για να νικήσετε κάθε στεναχώρια, κάθε άγχος, κάθε εχθρό εσωτερικό ο οποίος δεν λέει να φύγει. Σταμάτα να ανησυχείς και άρχισε να ΖΕΙΣ!

Πραγματικά, όταν καταλάβεις ότι κάποια πρα΄γματα είναι στο χέρι σου και τα αφήνεις εσύ να συμβούν και να σε επηρεάζουν, τότε θα αλλάξει η ζωή σου!

Ωστόσο, κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας και αυτό είναι σωτήριο, διότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτά, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς κι’ όλας για αυτά!

Όλα έχουν να κάνουν με την οπτική μας!

Δεν είσαι αυτό που σκέφτεσαι ότι είσαι- Νόρμαν Βίνσεντ Πιλ

Δώσε ένα τέλος στην στεναχώρια! Σταμάτα να ανησυχείς!

Ακολουθεί μια μικρή λίστα για το πως μπορείς να σταματήσεις τη συνήθεια να στεναχωριέσαι, πριν σε τελειώσουν εσένα οι στεναχώριες!

  • Διώξε την στεναχώρια από το μυαλό σου μένοντας απασχολημένος.
  • Μην επιτρέπεις στα μικροπράγματα να καταστρέψουν την ευτυχία σου!
  • Συνεργάσου με το αναπόφευκτο. Αφού έτσι είναι δεν αλλάζει.
  • Όρισε μια εντολή “ορίου μέγιστης ζημιάς” όπως ακριβώς είναι και στις μετοχές. Αποφάσισε για κάθε πράγμα πόσες στεναχώριες επιτρέπεται να σου κοστίσει και αρνήσου να πληρώσεις περισσότερα!
  • Ξέχνα τα τετελεσμένα. Μην προσπαθείς να πριονίσεις το πριονίδι.
Σταμάτα να ανησυχείς! Είναι στο χέρι σου!

Πρόλαβε την κούραση, το άγχος ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να ρίξει το ηθικό σου!

Πολλές φορές δεν είναι ότι βρισκόμαστε σε μία κακή ή δύσκολη κατάσταση αλλά απλώς χρειαζόμαστε ξεκούραση και έχουμε πεσμένες τις άμυνές μας! Ποια μπορεί να είναι η λύση;

  • Να ξεκουράζεσαι πριν κουραστείς.
  • Μάθε να χαλαρώνεις στη δουλειά σου.
  • Να διατηρείς έναν καθαρό χώρο, έτοιμο για εργασία.
  • Κοιμήσου αρκετά. Να θυμάσαι ότι κανένας δεν πεθαίνει από έλλειψη ύπνου. Τα προβλήματα τα προκαλεί το άγχος για την αϋπνία – όχι η ίδια η αϋπνία!

Εν κατακλείδι, συνιστώ αυτό το βιβλίο διότι όλοι μας, ανεξαρτήτως εργασίας, συναντούμε προβλήματα στην καθημερινότητά μας και μας είναι μερικές φορές αρκετά δύσκολο να τα ξεπεράσουμε. Ξεκόλλα λίγο.

Εσύ γράφεις το βιβλίο της ζωής σου. Γύρισε σελίδα!

Ξεκίνα να εφαρμόζεις αυτά που έγραψα παραπάνω. Αποκλείεται να μην γίνει καλύτερη η ζωή σου!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Γιάννης Κύρτσης

Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σύμβουλος ακινήτων στην Liberty Real Estate, αρθρογράφος, Content Creator και δημιουργός της σελίδας Johnny&Books. Αρθρογραφεί στο Business Review Greece για Βιβλία, Αυτοβελτίωση και ορολογίες επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Ένας νέος με μεγάλο πάθος για τα βιβλία, καθώς αυτά του άλλαξαν την ζωή, με όνειρο να μεταδώσει αυτή την τρέλα στους ανθρώπους γύρω του κάνοντάς τους καλύτερους!