Αντίστροφη μέτρηση για το TEDxAgioi Anargyroi 2022 με θέμα το FAST FORWARD

Αντίστροφη μέτρηση για το TEDxAgioi Anargyroi 2022 με θέμα το FAST FORWARD

TEDxAgioiAnargyroi

Το TEDxAgioi Anargyroi είναι το πρώτο Standard Licence event που πραγματοποιείται στην Δυτική Αττική με κεντρικό θέμα το FAST FORWARD.

Για μια μέρα μόνο, το πρώτο αυτό event, θα λάβει μέρος το Σάββατο 17/9/2022, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία Έλενα», πάνω σε μια μεγάλη σκηνή για να μπορούν με άνεση οι ομιλητές να κινηθούν και να προσφέρουν μια ποιοτική ομιλία.

TEDxAgioi Anargyroi: Το πρώτο TEDx event στην Δυτική Αττική

Το TEDxAgioiAnargyroi έχει στο DNA του, τις αρχές του TEDx με στόχο την Διάδοση Ιδεών στην κοινότητα και με σκοπό να γίνει το ορόσημο της Δυτικής Αττικής, με ομιλητές που μπορούν να μεταφέρουν αξίες ώστε να αφυπνίσουν και να προβληματίσουν τους επισκέπτες.

Το φετινό lineup απαρτίζεται από καταρτισμένους επιχειρηματίες, συγγραφείς και storytellers με κοινό γνώμονα τις προκλήσεις, ευκαιρίες και αλλαγές ζωής που εμφανίστηκαν μέσα από το θέμα FAST FORWARD.

Τι είναι όμως το FAST FORWARD το οποίο είναι το φετινό θέμα του TEDxAgioi Anargyroi;

Τo FAST FORWARD, είναι η ψηφιακή ανάπτυξη των 10 ετών που συμπιέστηκε σε ένα χρόνο, εξαιτίας της πανδημίας και της ανάγκης να προσαρμοστούμε στις νέες απαιτήσεις που έφεραν οι αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Πρόκειται για ένα θέμα που μας εκφράζει όλους και οι ομιλητές, έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν και να αφομοιώσουν οποιαδήποτε πληροφορία έφερε μαζί του.

Ποιοι είναι οι ομιλητές του TEDxAgioi Anargyroi;

Θοδωρής Σπιλιώτης

Θεμελιωτής της έννοιας του Αθωνικού Μάνατζμεντ, ιδρυτής του e-survey και Συγγραφέας. Το βιβλίο του “Ο μοναχός που έγινε CEO” έχει 13 εκδόσεις και το βιβλίο “Από το Μανχάταν στο Άγιο Όρος” είναι ήδη στη δεύτερη έκδοση μετά από 2 μήνες δημοσίευσης. Η ομιλία του έχει τίτλο «Επιτυχία ή Ευτυχία».

Δημήτης Φλαμούρης

Πρώην Διευθυντικό στέλεχος στο χρηματιστήριο, άλλαξε την ζωή του ως Ψυχολόγος. Πλέον είναι best seller Συγγραφέας Ψυχολογίας με το έργο Ψυχο-λογικα και θα αναλύσει την αντίθεση του FAST FORWARD το SLOW DOWN.

Όλγα Κωνσταντακοπούλου

Eίναι Marketing & Export Manager στην εταιρεία ΩΜΕΓΑ. Επίσης, είναι συνιδρύτρια της startup HireFlows, εταιρεία που δημιουργεί λογισμικό για τον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το American College of Greece – DEREE και έχει τιμηθεί για τα επιτεύγματά της από την λίστα του Forbes 30 under 30. Ο τίτλος ομιλίας είναι «Τι γίνεται όταν η εντατικοποίηση οδηγεί σε γόνιμο κενό;». Η ‘Ολγα δίνει τη δική της οπτική για το γόνιμο κενό και τις ευκαιρίες για τις νέες γυναίκες επιχειρηματίες του σήμερα.

Ελίνα Μπαζίνας

Ανήκει στους Fortune 40 Under 40 καθώς είναι συν-ιδρύτρια της πιο πετυχημένης ελληνικής Ed-Tech εταιρίας 100mentors που συνδέει τους μέντορες με απλούς πολίτες για να αναβαθμίσουν την καριέρα τους με skills. Είναι η Head του Business Development και θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο όπου τα soft skills είναι σημαντικά και θα επικεντρωθεί στις σημαντικές αυτές στιγμές που νιώθουμε ένα πνευματικό φως να μας βοηθάει για να ξεπερνάμε εμπόδια και να προοδεύουμε σε οποιονδήποτε στόχο έχουμε στην ζωή μας.

Ελευθέριος Καραμπατσάκης

Ανήκει στους Fortune 40 Under 40 με την εταιρία Carge. Ξεκίνησε το δικό του επιχειρηματικό ταξίδι μέσα στην πανδημία, αποφασισμένος να δημιουργήσει κάτι από το μηδέν στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Σε ρυθμούς Fast Forward η εταιρεία του αναπτύχθηκε ευρωπαϊκά και εξαγοράστηκε από τον μεγαλύτερο όμιλο ενέργειας στην Ελλάδα. Θα μιλήσει για τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε ένα χρονικό διάστημα αβεβαιότητας και πολλών ευκαιριών.

Άγγελος Γκαμιλιάρης

Ανήκει στους Forber 30 Under 30 με την εταιρία pochi που εξειδικεύεται στην δημιουργία hyper casual παιχνιδιών. Ένας από τους μεγαλύτερους “παίχτες” του Gaming Industry στην Ελλάδα με ιστορικό που συμπεριλαμβάνει βραβεία, διακρίσεις, ομιλίες, εμφανίσεις σε Ελληνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Όντας συντελεστής στην ίδρυση 2 πετυχημένων Start-Up εταιρειών και έχοντας λάβει μέρος σε παραπάνω από 60 διαφορετικά παιχνίδια σε ηλικία μόλις 27 ετών σκοπεύει να μοιραστεί μαζί σας την οπτική του γωνία σχετικά με τα Βιντεοπαιχνίδια και τους δημιουργούς τους.

Ηλίας Πάνου

Συνιδρυτής της UpGr8 με εξειδίκευση στο sports management και μάνατζερ των Antetokunbros (Γιάννης, Θανάσης, Κώστας και Άλεξ Αντετοκούνμπο), του Manolo (Εμανουήλ Καραλής) και άλλων 200 αθλητών και παραθλητών. Η εταιρία του ιδρύθηκε και εδραιώθηκε επί πανδημίας, δείχνοντας πως καμιά φορά τα εμπόδια μπορούν να γίνουν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Μαρίσα Κατάκη

Ιδρύτρια της πρώτης εφαρμογής AR e-commerce της Oqullar για την αγορά προϊόντων με την χρήση του AR. Θα μιλήσει για την εσωτερική δύναμη του να ξεπερνάς τα εμπόδια σε δύσκολες καταστάσεις με τίτλο «Eίσαι η λύση που έψαχνες στο χάος». 

Αιμιλία Κακαβάνη

Eίναι πιστοποιημένη Life Coach από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching και πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστήμιου με μετεκπαιδεύσεις στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει επίσης σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το London Business School και το IMD στην Ελβετία. Θα παρουσιάσει την σημασία του να μανατζάρουμε την ζωή μας.

Ευάγγελος Ζουμπανέας

Διακεκριμένος Διατροφολόγος 2 best seller βιβλίων. Θα μιλήσει για το mindful eating και γιατί χρειάζεται να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που τρώμε ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.

Χριστίνα Ρότσα

Η Χριστίνα είναι αφοσιωμένη επαγγελματίας διδασκαλίας ξένων γλωσσών. Ξεκίνησε τη διδακτική της σταδιοδρομία με γαλλικά και ισπανικά στη Βαλτιμόρη την πόλη της. Σήμερα διδάσκει Ισπανικά (όλα τα επίπεδα) και ESL στο ACS Athens. Είναι ιδρύτρια και σύμβουλος του Ted ed Club στο ACS.

Αυτήν τη στιγμή κάνει διδακτορικό μέσω έρευνας που έχει να κάνει με την καλλιέργεια της περιέργειας, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για την ενίσχυση της διαπολιτισμικής ικανότητας και ευαισθητοποίησης, μέσα στην τάξη ξένων γλωσσών. Ο τίτλος της ομιλίας είναι : «The Power of Inquiry: Learning in Our Times.»

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πέρα από τις ομιλίες και ενδιαφέροντα Performances χορού και acting.
Μαρία Μάργαρη

Η Μαρία είναι Ηθοποιός-κωμικός και θα ερμηνεύσει ένα θεατρικό μονόλογο, που είναι γραμμένος κατά τη διάρκεια των δύο lockdown. Πραγματεύεται τα κοινωνικά ζητήματα που προέκυψαν, κυρίως στους νέους, μετά την πανδημία.

Μίρκα Χαλκιά-Παναγιώτης Λάγανας-Μαρία Παντελάκη

Οι χορευτές θα παρουσίασουν το έργο της Γέρμα, προσανατολισμένο ενάντια στην γυναικεία καταπίεση και τον κοινωνικό αποκλεισμό που απασχόλησε τις ημέρες μας.

Αυγουστίνος Μπραχόλι-Φίλιππος Δημητρουλάκος

Ο Αυγουστίνος και ο Φίλιππος, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό dog acting μαζί με τον μικρό τους φίλο όπου θα μας περάσουν ένα δυνατά κοινωνικό μήνυμα μέσα από την παράσταση και την αφήγηση για την σωστή συμπεριφορά όχι μόνο του κατοικίδιου αλλά και του ανθρώπου. 

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!

Δήλωσε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

Ζήσε την εμπειρία διά ζώσης με ιδιαίτερους ομιλητές που διαδίδουν ιδέες στην σκηνή του TEDxAgioiAnargyroi.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Διάρκεια: 6 ώρες, 10:00-16:00.

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία Έλενα», οδός Αγίας Παρασκευής 40 – Άγιοι Ανάργυροι.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας