Η Freedom Finance Europe ανοίγει γραφείο στην Αθήνα

Η Freedom Finance Europe ανοίγει γραφείο στην Αθήνα

1667566080_News_Illustration

Η Freedom Finance Europe εγκαινίασε γραφείο στην ελληνική πρωτεύουσα, επιβεβαιώνοντας το βαθύ ενδιαφέρον της για την χρηματοπιστωτική αγορά της χώρας.

Ο Γιώργος Καραγεώργος, επικεφαλής της Freedom Finance Europe στην Ελλάδα, και άλλα στελέχη της εταιρείας καλωσόρισαν τους πρώτους επισκέπτες, επενδυτές και πελάτες του γραφείου, στους οποίους μίλησαν για τις επιδόσεις του νεομεσίτη στην ελληνική αγορά και τα μελλοντικά σχέδια.

Σύμφωνα με αυτούς, οι δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα αναπτύσσονται ραγδαία. Μέχρι σήμερα, οι Έλληνες πελάτες έχουν ανοίξει περισσότερους από 23.000 λογαριασμούς επενδύσεων.

Επίσης, έχουν πραγματοποιήσει σχεδόν 150.000 συναλλαγές μέσω της πλατφόρμας του Freedom24.

Οι δηλώσεις του επικαφαλή της Freedom Finance Europe στην Ελλάδα

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να συναντηθούμε με φίλους, συνεργάτες και πελάτες για να γιορτάσουμε επίσημα τα εγκαίνια του ελληνικού γραφείου της Freedom Finance. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά μέχρι στιγμής.

Μπορούμε να δούμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά για να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα επενδυτικών υπηρεσιών στους χρήστες της πλατφόρμας μας και να εμπλουτίσουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας με νέες καινοτόμες υπηρεσίες”, είπε ο κ. Καραγεώργος.

Τα σχέδια της Freedom Finance Europe για το 2023 στην Ελλάδα

Τα σχέδια της εταιρείας για το 2023 περιλαμβάνουν τη συνέχιση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά.

Η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει νέες τραπεζικές υπηρεσίες, να δημιουργήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για επενδυτές και να συνεχίσει να βελτιώνει το οικοσύστημά της που είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Freedom24.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που διατίθενται στους επενδυτές είναι οι μηδενικές χρεώσεις. Επίσης, υπάρχει μια εξαιρετικά αποτελεσματική ομάδα υποστήριξης πελατών που ανταποκρίνεται άμεσα στα εισερχόμενα ερωτήματα.

Πηγή: Freedom24

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει