Η XSpot Wealth ανακοινώνει την επέκταση της στο Ντουμπάι

Η XSpot Wealth ανακοινώνει την επέκταση της στο Ντουμπάι

XSpot Wealth Ντουμπάι

Η XSpot Wealth ο πιο καινοτόμος Wealth Manager στην Ευρώπη, σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της στην ευρωπαϊκή αγορά ανακοινώνει την ίδρυση των νέων γραφείων και την απόκτηση άδειας λειτουργίας στο Ντουμπάι, ως Γραφείο Εκπροσώπησης, από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ντουμπάι (“DFSA”)*. 

Το νέο γραφείο θα αποδειχθεί κομβικής σημασίας στη στρατηγική επέκτασης της εταιρείας στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα καλύψει όλες τις ανάγκες της αγοράς σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

H XSpot Wealth έχοντας φυσική παρουσία στο Ντουμπάι θα μπορέσει να παρέχει ολοκληρωμένα επενδυτικά πλάνα καθώς και άμεσες λύσεις από επαγγελματίες συμβούλους επενδύσεων.

Με απόλυτη διαφάνεια σε ολόκληρη την διαδικασία, παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος πριν ανοίξει λογαριασμό, η XSpot Wealth μας ξεναγεί στον κόσμο των επενδυτικών επιλογών με τα πιο έξυπνα χαρτοφυλάκια, που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε επενδυτικό προφίλ και προσαρμόζονται στην εκάστοτε αγορά. 

XSpot Wealth Dubai

Ο κ. Δημήτρης Καντζέλης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της XSpot Wealth, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την νέα μας επέκταση στο Ντουμπάι.

Με σύμμαχο την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στο χώρο καθώς και τη σταθερή μας ανάπτυξη, έχουμε τη σιγουριά ότι οι υπηρεσίες της XSpot Wealth είναι πλέον αρκετά ώριμες ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αγορών για παροχή προηγμένων υπηρεσιών wealth management».

*Ο DFSA είναι η ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που παρέχονται εντός του DIFC «Dubai International Financial Centre». Μπορείτε να βρείτε την άδεια στον DIFC εδώ.

XSpot Wealth Dubai

Σχετικά με την XSpot Wealth

Η XSpot Wealth (EU) Ltd. ιδρύθηκε το 2014 και είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη Ευρωπαϊκή Επενδυτική Εταιρεία.

Έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC – αριθμό άδειας 235/14), την αρμόδια εποπτική και ρυθμιστική αρχή για τις επιχειρήσεις παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο.

Διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Κύπρο, Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και Ντουμπάι, με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε 30 χώρες εντός ΕΕ και άλλες 10 εκτός.

Η βασική ιδέα και φιλοσοφία είναι να φέρει μία νέα εποχή στις επενδύσεις κάνοντάς τις προσιτές σε όλους και όχι απλά σε λίγους, αντιμετωπίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα όλα τα ζητήματα ασφάλειας των κεφαλαίων.

Όλα τα κεφάλαια των πελατών που έχουν κατατεθεί στην XSpot διαχωρίζονται πλήρως από τα κεφάλαια της εταιρείας και διατηρούνται σε ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αυτό διασφαλίζει ότι τα χρήματα που ανήκουν σε πελάτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας