Το WeFor ολοκληρώνει την φετινή καμπάνια “WeForClimate” με την εκδήλωση “SynOpsis”

Το WeFor ολοκληρώνει την φετινή καμπάνια “WeForClimate” με την εκδήλωση “SynOpsis”

wefor synopsis

Ολοκληρώνοντας την φετινή καμπάνια “WeForClimate”, το WeFor σας προσκαλεί στην εκδήλωση “SynOpsis” την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου. 

Κεντρική θεματική της εκδήλωσης “SynOpsis”, είναι η συνέργεια των δυνάμεων της κοινωνίας των πολιτών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, η πράσινη νεοφυής επιχειρηματικότητα ως αναπόσπαστο κομμάτι της λύσης, αλλά και η βιωσιμότητα στην σύγχρονη καθημερινότητα, όπως αυτή εκφράζεται από τους υπεύθυνους λήψης των αποφάσεων.

wefor synopsis

Η έννοια του “multi stakeholder approach“, την οποία το WeFor εισήγαγε στο Climate Summit του φετινού Μαΐου, επανέρχεται με σκοπό να προσθέσουμε ακόμα τρια επίπεδα σε αυτή την προσέγγιση. 

Με τρία διαφορετικά πάνελ, θα αναδειχθούν οι προσπάθειες διαφορετικών πυλώνων της κοινωνίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Με αυτόν τον τρόπο, Μη-Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Θεσμοί, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιχειρήσεις & Startup Εταιρείες, έρχονται σε επαφή για να συζητήσουν την μεγάλη πρόκληση που αποτελεί η κλιματική κρίση, τα προβλήματα που έχουν καταφέρει οι ίδιοι να επιλύσουν, καθώς επίσης τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που εμφανίζει η σύγχρονη περιβαλλοντική πραγματικότητα. 

Τη συζήτηση θα συντονίζουν η Φαίη Μακαντάση, Επικεφαλής Ερευνών του Ανεξάρτητου, Μη-Κερδοσκοπικού Ερευνητικού Οργανισμού “διαΝΕΟσις” και η Αντιγονη Μολοδάνωφ, Εκτελεστική Διευθύντρια του MIT Enterprise Forum Greece.

Η κράτηση εισιτηρίων θα μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ εδώ, ενώ συμμετοχή στα Workshop γίνεται κατόπιν κράτησης θέσης στα links: Building Sustainable Communities και Climate Mosaic.

Η εκδήλωση έχει την τιμή να αποτελεί Satellite Event της Ευρωπαϊκής Κομισιόν στο πλαίσιο της εφαρμογής του Συμφώνου για το Κλίμα. 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας