Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης στο Busines Talks Podcast: “Έτσι μπορείς να Βελτιώσεις τη ζωή σου”

Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης στο Busines Talks Podcast: “Έτσι μπορείς να Βελτιώσεις τη ζωή σου”

Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Στο Business Talks 80 είναι μαζί μας ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης και μας μιλάει για ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της σημερινής εποχής: Την τέχνη του να μπορείς να είσαι καλά!

Επίσης, με την εμπειρία και τις γνώσεις που έχει στο συγκεκριμένο χώρο, ο Κωνστανίνος μας αποσαφινίζει την πραγματική έννοια του Coaching, αυτής της τόσο χρησιμοποιημένης έννοιας από πολύ κόσμο.

Με τον Κωνσταντίνο μπήκαμε επίσης στα βάθη του Well Being και αναλύσαμε το τι σημαίνουν πραγματικά έννοιες όπως η ενσυνειδητότητα, η επίγνωση.

Συζητάμε επίσης, για τους λόγους που απογοητεύονται οι άνθρωποι στα επιχειρηματικά αλλά και προσωπικά τους βήματα, πως έρχεται πραγματικά η πρόοδος αλλά και το πως χτίζονται οι καλές και σταματούν οι κακές συνήθειες.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πρακτική άσκηση που κάνει ο Κωνσταντίνος, η οποία μας άφησε άφωνους με τα αποτελέσματά της.

Τα θέματα που συζητήαμε με χρονική σειρά:

 • 01:43 Πως ο Konstantinos Charantiniotis έγινε Youtuber;
 • 04:50 To κίνητρο του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη να κάνει YouTube
 • 08:14 Τι είναι το Well Being
 • 12:21 Τι είναι το Coaching
 • 15:54 Tι είναι το Well Being Coaching
 • 18:22 Γιατι απογοητεύονται πολλοί νέοι
 • 19:50 Πως ο Χαραντινιώτης κάνει τόσο καλή απλοποίηση της επιστήμης
 • 20:52 Γιατί οι άνθρωποι θέλουν τη γρήγορη πρόοδο
 • 22:30 Η σημασία της επίγνωσης
 • 25:15 Η δύναμη της συνήθειας
 • 29:05 Γιατί χτίζονται δύσκολα οι καλές συνήθειες;
 • 32:17 Η σωστή παρακίνηση για το Well Being
 • 35:12 Τι είναι η ενσυνειδιτότητα;
 • 36:26 Μια πρακτική άσκηση με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης με τους παρουσιαστές του Business Talks

Ποιός είναι ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι Wellness Mentor & Coach, Ayurvedic Practitioner, NLP Master Coach και διεθνώς αναγνωρισμένος Δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού.

Έχει αφιερώσει την ζωή του στο αντικείμενο της προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης. Διδάσκει και καθοδηγεί από το 1996.

Έχοντας αποκτήσει έναν πλούτο εμπειριών στους τομείς της υγείας, της διατροφής και της επιστήμης της κίνησης, έχει πάθος με την αφύπνιση των ανθρώπων, με απώτερο στόχο να αντιληφθούν το απεριόριστο των δυνατοτήτων τους.

Είναι γνωστός για τον ευφυή, χαρούμενο και άμεσο τρόπο διδασκαλίας του και έχει καθοδηγήσει χιλιάδες άτομα μέσα από τάξεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και συνεδρίες mentoring και coaching, στο να καταφέρουν να «περιηγηθούν» αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς τους.

Παντρεύοντας την φιλοσοφία της Γιόγκα, την Αγιουρβέδα, την δυτική ψυχολογία και το NLP έχει αναπτύξει μία η ολιστική προσέγγιση την οποία εφαρμόζει στις συνεδρίες Wellness Mentoring & Coaching που προσφέρει.

Σκοπός των συνεδριών είναι η καλλιέργεια μίας ισορροπημένης ζωής, όπου μπορείς να βιώνεις ευεξία και να πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Προσφέρει επίσης εξειδικευμένα προγράμματα Achievement Coaching, Business Training και σεμινάρια NLP, Επικοινωνιακής Δεξιότητας & Επίτευξης Στόχων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τα τελευταία χρόνια διοχετεύει τις γνώσεις και την εμπειρία του σε άρθρα με προτάσεις και πρακτικές συμβουλές που τα μοιράζεται στο www.konstantinosc.com

🎙️ BusinessTalks Podcast:

YouTube: http://bit.ly/BusinessTalksPlaylist
Spotify: http://bit.ly/businesstalksSpotify
Apple Podcasts: http://bit.ly/businesstalksApple
Website: https://businessrev.gr/podcasts/

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας