Με προϊόν «έκπληξη» στη HORECA 2023 το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

Με προϊόν «έκπληξη» στη HORECA 2023 το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

Coffee System

Το πρωτοποριακό Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, το οποίο προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ελληνικού  καφέ, παρουσιάζεται στη φετινή Έκθεση HORECA από την E.R. COFFEE EXPERIENCES του Ομίλου  Εταιρειών RESOUL.  

Η μοναδική καινοτομία που φέρνει την επανάσταση στον κόσμο του ελληνικού καφέ αποτελεί την  ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση στον τομέα του Τουρισμού και της Εστίασης, προάγοντας τον  ελληνικό καφέ ως αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής διατροφής στη νέα εποχή.  

Το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ είναι η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού  καφέ. Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο  ελληνικό καφέ με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα και πάντα πλούσιο καϊμάκι.  

Έτσι, ο κάθε επαγγελματίας βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να μεγιστοποιεί την απόδοση της  επιχείρησής του, καθώς υπολογίζει εύκολα αποθέματα και παραγγελίες, μετρά καλύτερα το κέρδος και  τις καταναλώσεις και δεν σπαταλά άσκοπα πόρους σε υλικά και εργατοώρες.  

Οι σφραγισμένες καφεκάψουλες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ μονού και διπλού ελληνικού καφέ εγγυώνται τη διατήρηση  της φρεσκάδας και του αρώματος, την πάντα σωστή δοσολογία και την σταθερή ποιότητα κατά τη  χρήση τους στο Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.  

Ταυτόχρονα, με την ποικιλία στην οποία διατίθενται (Κλασικός ελληνικός καφές, Σκούρος και  ελληνικός καφές χωρίς καφεΐνη) διευρύνουν τη δυνατότητα της ποιοτικής ελληνικής επιλογής στα  ζεστά ροφήματα για τους Έλληνες καταναλωτές και τους διεθνείς επισκέπτες της χώρας.  

Νέα εμπειρία «έκπληξη» από το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ 

Οι επισκέπτες της Έκθεσης HORECA 2023 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά ένα  νέο προϊόν «έκπληξη» από το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.  

Η νέα μοναδική γευστική εμπειρία θα αποκαλυφθεί επίσημα στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος ΕΛ  ΓΚΡΕΚΟ (HALL 1, B11) στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan EXPO από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου  2023.   

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας